Κούγιας: Προκατειλημμένη η Εισαγγελία κατά του αστυνομικού – Η διαρροή στοιχείων της δικογραφίας

Ημερομηνία:

Ο Αλέξης Κούγιας τοποθετήθηκε λίγα λεπτά αφότου έγινε γνωστό πως η Εισαγγελία επιθυμεί την προφυλάκιση του αστυνομικού για τον πυροβολισμό του 16χρονου Ρομά.

PHILOXENIA

Ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε αγανακτισμένος για την υπόθεση πυροβολισμού του 16χρονου Ρομά, σύμφωνα με το newsit.gr: «Για άλλη μια φορά θέλω να δημοσιοποιήσω την αγανάκτησή μου για την παράνομη διαρροή στοιχείων της δικογραφίας, πιθανότατα πλέον μόνο από την Εισαγγελία Πλημ/κών Θεσσαλονίκης, αφού το περιεχόμενο της προτάσεως το γνωρίζουν μόνο ο Εισαγγελέας που πρότεινε και μόνο ο προϊστάμενος του, αλλά και οι μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού υπάλληλοι της Εισαγγελίας στο αρμόδιο τμήμα».

Συνέχισε λέγοντας πως «το οξύμωρο σχήμα είναι, και αυτό δείχνει και την προκατάληψη κατά του εντολέως μου από την εισαγγελική αρχή, ότι η ιδία Εισαγγελία πριν από δύο μέρες διέταξε προκαταρκτική εξέταση για το πώς διαρρέουν απόρρητα έγγραφα της δικογραφίας, πράξη η οποία είναι παράνομη και τιμωρείται παραδειγματικά».

Τέλος, σχολίασε με σκωπτικά και την πρόταση να προφυλακιστεί ο αστυνομικός: «Όσον αφορά την πρόταση και το περιεχόμενό της, σχεδόν 50 χρόνια δεν έχω βρει ούτε έναν Εισαγγελέα που να διαφωνεί με έναν συνάδελφό του, όταν τον καλούν να προτείνει προς το Συμβούλιο Πλημ/κών σε διαφωνία Εισαγγελέως και Ανακριτού σχετικά με την προσωρινή κράτηση κατηγορουμένου για κακούργημα.

Ευτυχώς που τη Δικαιοσύνη δεν την απονέμουν Εισαγγελείς, αλλά τακτικοί Δικαστές, αλλιώς θα ήμασταν στη φυλακή και όλοι οι Δικηγόροι υπερασπίσεως».

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Δυτική Ελλάδα: Σφοδρή σύγκρουση 2 ΙΧ – φωτο

Τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές σημειώθηκε το απόγευμα της...

Αχαΐα: Νέα μεγάλα “χτυπήματα” από “μαϊμού” υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ – Χάνονται περιουσίες δεκάδων χιλιάδων ευρώ!

Νέες υποθέσεις εξαπάτησης ηλικιωμένων καταγράφηκαν στην Αχαΐα, με τους...

500.000 ταμειακές στο «μάτι» της Εφορίας: Κλείνει η «τρύπα» στα φορολογικά έσοδα

Σχεδόν μισό εκατομμύριο ταμειακές μηχανές και POS έχουν πλέον...

Champions League – Opta: Οι πιθανότητες, τα φαβορί, η Παρί Σεν Ζερμέν και η ΑΕΚ

Ο υπερυπολογιστής της -βρετανικής εταιρείας αναλύσεων-Opta δημοσίευσε (4/9) τις πρώτες του...