Κούγιας: Θέλω να δω κυβέρνηση με Κασσελάκη πρωθυπουργό, Λάκη Γαβαλά υπουργό Δικαιοσύνης και Κοκλώνη στη θέση του Νίκου Παππά

    Ημερομηνία:

    Την πολιτική επικαιρότητα εκλήθη να σχολιάσει ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας και η κριτική του επικεντρώθηκε στην κούρσα διαδοχής στον ΣΥΡΙΖΑ και ειδικώς στον Στέφανο Κασσελάκη.

    «Τι θέλει αυτός ο άνθρωπος τώρα;» αναρωτήθηκε ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας για τον Στέφανο Κασσελάκη και πρόσθεσε: «Έκανε κριτική στον Μητσοτάκη ότι δεν αντέκρουσε τον Ερντογάν άμεσα…. 40 χρονών άντρας και δεν γνωρίζει τίποτα! Αυτός τον αρραβωνιαστικό του έχει εκεί πέρα και ασχολείται και με το σκυλάκι!».
    Στις δηλώσεις του στον Ant1 ο Αλέξης Κούγιας εξέφρασε την… επιθυμία του να δει «μια κυβέρνηση με Κασσελάκη πρωθυπουργό, τον Λάκη Γαβαλά υπουργό Δικαιοσύνης και τον Κοκλώνη στη θέση του Νίκου Παππά»!

    «Βλέπω όλο αυτό το συνονθύλευμα που μας έχουν δηλητηριάσει τη ζωή μας καθημερινά και που προβάλλονται από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και που αντικειμενικά δεν έχουν καμία αξία σαν άνθρωποι» συνέχισε ο γνωστός ποινικολόγος. Ακόμη και κατά τη διάρκεια της σημερινής δίκης της Ρούλας Πισπιρίγκου ο Αλέξης Κούγιας απευθύνθηκε στην πρόεδρο του δικαστηρίου λέγοντας «τώρα θα έρθει ο Κασσελάκης να σας… ξεδοντιάσει», σχολιάζοντας παλαιότερες δηλώσεις του υποψηφίου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τις οποίες εξέφρασε έκπληξη πώς είναι δυνατόν να μην έχει ασχοληθεί ο αρμόδιος εισαγγελέας.

    «Είμαι βέβαιος ότι αυτή η φούσκα θα σκάσει πολύ γρήγορα» τόνισε ο Αλέξης Κούγιας και αναφέρθηκε επίσης στην υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια επισημαίνοντας ότι «ο νόμος απαγορεύει ρητώς την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΧΑΪΑ: Δωρεάν διανομή καυσόξυλων σε νοικοκυριά

    Η δωρεάν διανομή καυσόξυλων σε δικαιούχες οικογένειες, που προέρχονται...

    Πάτρα: Στολίζονται τα καταστήματα, στο φουλ κουραμπιέδες και μελομακάρονα

    Ολο και περισσότερα είναι τα καταστήματα στην Πάτρα που...

    Χρυσοχοΐδης: Φυλάκιση 2 ετών και πρόστιμα έως €30.000 για τις μπαλωθιές – Ιδρύεται Τμήμα Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων στην Κρήτη

    Την ίδρυση τμήματος Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων (ζωοκλοπή, αγροζημίες, κ.ά)...

    Παρέμβαση Μαρίνου Σκανδάμη για προοδευτικές συγκλίσεις

    Mε τους Κώστα Ζαχαριάδη, Πέτρο Κόκκαλη, Λούκα Κατσέλη και...