Κουκάκι: Προφυλακιστέος ο 55χρονος που δολοφόνησε τη 46χρονη σύζυγό του

    Ημερομηνία:

    Προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα κρίθηκε μετά την απολογία του ο 55χρονος που δολοφόνησε την περασμένη εβδομάδα τη 46χρονη σύζυγό του μέσα στο διαμέρισμά τους στο Κουκάκι. Μάλιστα σύμφωνα με τους δικηγόρους του κατέρρευσε στο γραφείο της ανακρίτριας με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγο η διαδικασία της απολογίας του.

    Ενώπιον της ανακρίτριας φέρεται να ανέφερε ότι και προανακριτικά. Ότι ζήλευε την 46χρονη εν διαστάσει σύζυγο του καθώς εκείνη ήθελε να βάλει τέλος στο γάμο τους και να πάει διακοπές με το φίλο της. Επιπλέον φέρεται να δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του και ισχυρίστηκε πως όταν συνειδητοποίησε τι έκανε επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του δύο φορές.

    Ο 55χρονος απολογήθηκε για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και τα πλημμελήματα της οπλοχρησίας και της απειλής εις βάρος της συζύγου του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γλυφάδα: Έκκληση από τα αδέρφια του πατροκτόνου στη Γλυφάδα – «Δείξτε λίγη ανθρωπιά»

    Το μνημόσυνο για τις εννέα ημέρες από τον θάνατο...

    Τέμπη: Στη δημοσιότητα το πόρισμα για την πυραντοχή των καθισμάτων – Δεν πληρούσαν τις προδιαγραφές

    Τα καθίσματα της επιβατικής αμαξοστοιχίας Intercity 62 που συγκρούστηκε...

    Κλέβουν σχεδόν έξι εκατομμύρια λίτρα το χρόνο

    Η Ελληνική Αστυνομία σε συντονισμένες επιχειρήσεις των τελευταίων εβδομάδων...