ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΡΙΤΑΙΑΣ: Αν και 22 ετών… γνωστοί ζωοκλέφτες στην περιοχή! Ηταν “έξω” με περιοριστικούς όρους

    Ημερομηνία:

    Στον Ανακριτή παραπέμφθηκαν από τον Εισαγγελέα Πατρών, οι δύο συλληφθέντες για τη ληστεία ηλικιωμένου ιδιοκτήτη καφενείου, τα ξημερώματα της Κυριακής, στον Άγιο Δημήτριο Τριταίας.

    Πρόκειται για έναν 22χρονο και έναν 23χρονο, οι οποίοι έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την Πέμπτη το πρωί, έχοντας να αντιμετωπίσουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.

    GLEARNET

    Όλα συνέβησαν προχθές τα ξημερώματα, με τους δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και φορώντας κουκούλες full-face, να μεταβαίνουν στο καφενείο του ηλικιωμένου στην περιοχή Αγίου Δημητρίου. Εκεί, τον ακινητοποίησαν δένοντάς του τα χέρια και τα πόδια και στη συνέχεια του αφαίρεσαν 400 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο, δύο κούτες τσιγάρα και μία χρυσή κασετίνα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες  οι δύο συλληφθέντες έχουν «πλούσιο» ποινικό παρελθόν, καθώς έχουν απασχολήσει τις αρχές για κλοπές και ζωοκλοπές στην περιοχή του Ερυμάνθου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

    Την ίδια στιγμή αναζητείται ο τρίτος δράστης της ληστείας, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί, επίσης νεαρός και αδερφός ενός εκ των δύο συλληφθέντων και εντός της ημέρας αναμένεται η έκδοση εντάλματος σύλληψης από τις Εισαγγελικές Αρχές της Πάτρας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Aχαϊα: Βρήκαν δενδρύλλια κάνναβης στο Βασιλικό

    Σε δασική έκταση στην περιοχή του Βασιλικού, αστυνομικοί της...

    Πάτρα: Χτύπησε ανήλικη στην Ακτή Δυμαίων

    Σοβαρό περιστατικό βίας σημειώθηκε στην Ακτή Δυμαίων, στην Πάτρα Ένας 17χρονος...

    Αυτό το βουνό είναι πιο επικίνδυνο από το Έβερεστ

    Υπάρχει λόγος που αυτό το ελάχιστα γνωστό βουνό είναι...

    Tο παιδί σου ζητάει συχνά γλυκά τις γιορτές; 8 τρόποι να περιορίσεις τη ζάχαρη

    Οι γιορτές φέρνουν μαζί τους χρώματα και πολλή ζάχαρη....