Κούλλης Νικολάου: «Παρακαλούσα γονατιστός τον Άγιο Νεκτάριο να προστατεύσει το παιδί μου»

    Ημερομηνία:

    Ο Κούλλης Νικολάου παραχώρησε μία συνέντευξη στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο τάμα που έκανε στον Άγιο Νεκτάριο για να σώσει τον γιο του.

    Ο ηθοποιός και παραγωγός μίλησε για την πίστη του στη θρησκεία και τα θαύματα που έχει βιώσει: «Πιστεύω στον Θεό, στη δύναμη αυτή που πιστεύουν οι άνθρωποι χιλιάδες χρόνια τώρα. Επικαλούμαι τον Θεό, λατρεύω τον Χριστό μας και νιώθω τυχερός που η Κλαίρη είχε κάνει τάμα στον Άγιο Νεκτάριο να δώσει το όνομα του στον γιο μας. Ναι, έζησα το θαύμα του Αγίου Νεκταρίου που προστάτεψε το παιδί μου όταν παρουσίασε, μωρό, σύνδρομο πυρετικών σπασμών».

     

    Μιλώντας για το πρόβλημα υγείας του γιου του, ο Κούλλης Νικολάου σημείωσε: «Τη μια φορά ήμασταν στη Θεσσαλονίκη και την άλλη στην Κύπρο και με τη χάρη του και τη βοήθεια των γιατρών το αντιμετωπίσαμε. Όμως ξανασυνέβη σε άλλες δυο φορές και τότε άρχισα να προσεύχομαι και να παρακαλάω γονατιστός τον Άγιο να προστατέψει το παιδί μου. Είδα το παιδί μου να συνέρχεται! Έχω πάει στην Αίγινα αρκετές φορές και γονάτισα στον τάφο του Αγίου Νεκταρίου ζητώντας τη βοήθεια του και να ευλογεί το παιδί μας».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Επιμελητήριο Αχαΐας: Συνεδρίασε για πρώτη φορά μετά από μια δεκαετία στα Καλάβρυτα – Ποια θέματα συζητήθηκαν

    Το Επιμελητήριο Αχαΐας, τηρώντας τις δεσμεύσεις της νέας διοίκησης...

    ΑΝΝΑ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ: Εδωσε συνέντευξη σε Γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο

    Εγραψε η ανιπεριφερειάρχης Υγείας Αννα Μαστοράκου: Την Πέμπτη 26...

    ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΩΚΟΣ: Οι τοπικές κοινωνίες στο προσκήνιο της εξωστρέφειας

    Συνεχίζοντας τις διαρκείς επαφές με φορείς των τοπικών κοινωνιών...

    Ο Ηρακλής Νικολακόπουλος πρόεδρος στον Κεραυνό

    Νέος πρόεδρος του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου είναι ο Ηρακλής...