Κουρούτα: Ολοκληρωτική καταστροφή από φωτιά υπέστη το καφέ – μπαρ στον πεζόδρομο

    Ημερομηνία:

    Ολοκληρωτική καταστροφή υπέστη χθες τα ξημερώματα το καφέ – μπαρ Thalassa στην Κουρούτα, το οποίο τυλίχτηκε στις φλόγες, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

    Το κατάστημα δεν είχε ανοίξει τις προηγούμενες μέρες, κατά το «άνοιγμα» της εστίασης, κάτι που επρόκειτο να γίνει, όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης του κ. Θανάσης Λεβέντης περίπου στις 15 Ιουνίου, όπως συμβαίνει κάθε σεζόν. Μάλιστα, ο ίδιος, μιλώντας στην εφ. «Πατρίς» είπε ότι το μαγαζί θα είναι έτοιμο να ανοίξει κανονικά, χωρίς να θέλει να μιλήσει για τις ζημιές από την φωτιά.

    Η φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 3 τα ξημερώματα και φύλακες γειτονικών μαγαζιών και περίοικοι, ειδοποίησαν την Πυροσβεστική.

    Μέσα σε λίγα λεπτά στο σημείο έφτασαν  3 οχήματα από την Π.Υ. Αμαλιάδας με επικεφαλής τον διοικητή κ. Κωνσταντίνο Χριπάτσιο και χρειάστηκε και η συνδρομή ενός ακόμη από την Π.Υ. Λεχαινών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Επίδομα Θέρμανσης: Ποιοι κινδυνεύουν να το χάσουν – Όλα τα λάθη που «καίνε» την επιδότηση

    Περιθώριο έως τις 5 Δεκεμβρίου έχουν οι δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης για να...

    Ελαιόλαδο: Γιατί έχει μπει στο μάτι ληστών και οργανωμένων κυκλωμάτων

    Το ελαιόλαδο, έχει και είχε ανέκαθεν την τιμητική του στα...

    Τι είναι η “ερωτική αναρχία” που συγκινεί τις νεότερες γενιές

    Αν ρίξει κανείς μια ματιά γύρω του -στα social,...

    Χρέη – ρεκόρ 3,7 δισ. ευρώ του Δημοσίου

    Το Δημόσιο συνεχίζει να «πνίγει» την αγορά, κρατώντας στα συρτάρια του απλήρωτα τιμολόγια 3,7...