Κουτσούμπας: Παρθενική εμφάνιση στο TikTok με… Μαρίνα Σάττι

    Ημερομηνία:

    Άνοιγμα στους νεότερους φαίνεται ότι επιχειρεί ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, που υπέκυψε στις σειρήνες του TikTok, όπου και έκανε το ντεμπούτο του, με τους ήχους της Μαρίνας Σάττι, τον Ριζοσπάστη και τις φοιτητικές εκλογές.

    Στην πρώτη του ανάρτηση, ο κ. Κουτσούμπας αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα των φοιτητικών εκλογών. «40% η ΔΑΠ; Καλά, από πότε είναι αυτή η εφημερίδα;», ρώτησε, ενώ ακούστηκε για κάποια δευτερόλεπτα η μουσική από το «Ζάρι».

    Φορώντας ένα κοντομάνικο μπλουζάκι και ένα αμάνικο μπουφάν, ο κ. Κουτσούμπας, έχοντας μπροστά του μόνιμα τον Ριζοσπάστη ανέφερε: «Όσες επιστολές κι αν στέλνει ο κ. Μητσοτάκης, στην Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην Ευρώπη, την πραγματική απάντηση την έχει ήδη πάρει χθες από τους φοιτητές και τις φοιτήτριες όλης της χώρας, που ανέδειξαν την Πανσπουδαστική Πρώτη Δύναμη Ξανά, σε όλη την Ελλάδα για τρίτη συνεχή χρονιά».

    Στο ίδιο πλαίσιο, κάλεσε τους φοιτητές να δώσουν ξανά αυτό το μήνυμα στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου και να ενισχύσουν μαζικά το ΚΚΕ. «Γιατί χρειάζεται δυνατό ΚΚΕ και εκεί που παίρνονται οι αποφάσεις μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο δηλαδή και μετά στην Ελληνική Βουλή, αλλά και μέσα στους δρόμους του αγώνα, όπου ανατρέπονται όλες αυτές οι αποφάσεις. Τώρα ΚΚΕ!», κατέληξε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αγιοκατατάχθηκε ο π. Δημήτριος Γκαγκαστάθης!

    Χαρμόσυνα χτυπούν από σήμερα οι καμπάνες στην Ιερά Μητρόπολη...

    ΠΑΤΡΑ: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Πέμπτη – Πού απαγορεύεται η κυκλοφορία – ΧΑΡΤΗΣ

    Λόγω υψηλού κινδύνου για εκδήλωση πυρκαγιάς στην περιοχή μας αύριο  Πέμπτη...

    ΠΑΤΡΑ: Σε ποια περιοχή θα κοπεί το νερό το πρωί

    Λόγω επείγουσας εργασίας στη δεξαμενή του Πετρωτού, που θα πραγματοποιηθεί την...

    Νέες κυρώσεις των ΗΠΑ σε 22 εταιρείες λόγω πώλησης ιρανικού πετρελαίου

    Μεγαλύτερη πίεση άσκησαν οι ΗΠΑ στο Ιράν με κυρώσεις κατά εταιρειών που συμβάλουν...