Σε δύο συλλήψεις για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών προχώρησε την Πέμπτη το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος προχώρησαν στον έλεγχο δύο ανδρών που επέβαιναν σε όχημα. Κατά τον έλεγχο βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης βάρους 22,1 γραμμαρίων. Επίσης κατασχέθηκε και το όχημα ιδιοκτησίας του ενός συλληφθέντα.
Σημειώθηκαν δύο συλλήψεις για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών προχώρησε την Πέμπτη το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών.
Οι αστυνομικοί του τμήματος προχώρησαν σε έλεγχο στους δύο άνδρες που επέβαιναν σε όχημα. Στον έλεγχο τους βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης βάρους 22,1 γραμμαρίων. Επίσης κατασχέθηκε το όχημα του ενός συλληφθέντα,