Κριμαία: Η ρωσική Ασφάλεια συνέλαβε 8 υπόπτους για την έκρηξη στη γέφυρα του Κερτς

    Ημερομηνία:

    Η ομοσπονδιακή υπηρεσία ασφαλείας της Ρωσίας (FSB) ανακοίνωσε σήμερα ότι συνέλαβε οκτώ υπόπτους – πέντε Ρώσους, τρεις Ουκρανούς και έναν Αρμένιο – για την επίθεση με εκρηκτικά που σημειώθηκε το Σάββατο στη γέφυρα της Κριμαίας.

    Σε ανακοίνωσή της η FSB επισήμανε ότι «αυτή την τρομοκρατική ενέργεια» στη γέφυρα της Κριμαίας την οργάνωσε η υπηρεσία Πληροφοριών του στρατού της Ουκρανίας και ο διευθυντής της Κίριλο Μπουντάνοφ.

    Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι δράστες είχαν κρύψει τα εκρηκτικά μέσα σε ρολά πλαστικού φιλμ συσκευασίας τα οποία είχαν σταλεί τον Αύγουστο από το λιμάνι της Οδησσού, στην Ουκρανία, και τα οποία πέρασαν από τη Βουλγαρία, τη Γεωργία και την Αρμενία προτού μπουν στην Ρωσία.

    Τη μεταφορά αυτή οργάνωσαν τρεις πολίτες της Ουκρανίας, δύο πολίτες της Γεωργίας και ένας πολίτης της Αρμενίας.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ταμείο Ανάκαμψης: Η Ελλάδα απέναντι στο deadline του 2026 – Οι προκλήσεις και τα βήματα μέσα σε 18 μήνες

    Το αναθεωρημένο ελληνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» καλύπτει 76...

    Πάτρα: Ακυρώνονται τα live των Koukles Club Athens και Rosanna Mailan στο Royal

    Σε ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: Ακύρωση Συναυλιών Πάτρα 24 και 27...
    Best Shop