Κριμαία: Η ρωσική Ασφάλεια συνέλαβε 8 υπόπτους για την έκρηξη στη γέφυρα του Κερτς

    Ημερομηνία:

    Η ομοσπονδιακή υπηρεσία ασφαλείας της Ρωσίας (FSB) ανακοίνωσε σήμερα ότι συνέλαβε οκτώ υπόπτους – πέντε Ρώσους, τρεις Ουκρανούς και έναν Αρμένιο – για την επίθεση με εκρηκτικά που σημειώθηκε το Σάββατο στη γέφυρα της Κριμαίας.

    Σε ανακοίνωσή της η FSB επισήμανε ότι «αυτή την τρομοκρατική ενέργεια» στη γέφυρα της Κριμαίας την οργάνωσε η υπηρεσία Πληροφοριών του στρατού της Ουκρανίας και ο διευθυντής της Κίριλο Μπουντάνοφ.

    Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι δράστες είχαν κρύψει τα εκρηκτικά μέσα σε ρολά πλαστικού φιλμ συσκευασίας τα οποία είχαν σταλεί τον Αύγουστο από το λιμάνι της Οδησσού, στην Ουκρανία, και τα οποία πέρασαν από τη Βουλγαρία, τη Γεωργία και την Αρμενία προτού μπουν στην Ρωσία.

    Τη μεταφορά αυτή οργάνωσαν τρεις πολίτες της Ουκρανίας, δύο πολίτες της Γεωργίας και ένας πολίτης της Αρμενίας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΧΑΪΑ: Αναστάτωση από την φυλάκιση νεαρού ιδιοκτήτη site! Καταδικάστηκε για βιασμό γυναίκας 20 χρόνια μεγαλύτερής του….

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b1%cf%87%ce%b1%cf%8a%ce%b1-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%ac%cf%84%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%ac%ce%ba%ce%b9%cf%83%ce%b7-%ce%bd%ce%b5%ce%b1/

    Τι συμβαίνει με τους οργασμούς όταν είστε 50 ή μεγαλύτεροι

    Με την ηλικία έρχονται πολλές αλλαγές. Ενώ πολλές από...

    Τα 2 ζώδια που κρατάνε κακία και ζητούν πάντα εκδίκηση

    Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που σερβίρεται πάντα κρύο από...

    Μαζικές απολύσεις βλέπει ο «νονός της τεχνητής νοημοσύνης» – Ποιες δουλειές είναι ασφαλείς

    Είναι μια πολύ καλή εποχή να γίνει κανείς υδραυλικός....