Κρίση στην Ουκρανία: «Πάνω από 10.000 Ρώσοι στρατιώτες μπήκαν στην ανατολική Ουκρανία», λέει το Κίεβο

    Ημερομηνία:

    Για δέκα χιλιάδες Ρώσους στρατιώτες που βρίσκονται ήδη στην Ουκρανία μιλούν ουκρανικές στρατιωτικές πηγές, λίγες ώρες αφότου ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν έδωσε έδωσε εντολή να μεταφερθούν «ειρηνευτικές δυνάμεις» στις περιοχές όπου οι αυτονομιστές έχουν τον έλεγχο.

    Λίγες ώρες μετά τη δήλωση του υπουργού Υγείας της Βρετανίας, Σαγίντ Τζαβίντ ότι η ρωσική εισβολή έχει ξεκινήσει ήδη στην Ουκρανία, στρατιωτικές πηγές του Κιέβου ισχυρίζονται ότι, η κυβέρνηση της Μόσχας έχει ήδη αναπτύξει μέσα σε διάστημα 12 ωρών 10.000 στρατιώτες σε περιοχές που ελέγχονται από φιλορώσους αυτονομιστές.

    GLEARNET

    Η ίδια πηγή που έχει διασυνδέσεις με τις υπηρεσίες πληροφοριών της Ουκρανίας ανέφερε ότι έξι χιλιάδες Ρώσοι στρατιώτες είναι ήδη στο Ντονέτσκ , πέντε χιλιάδες στο Λουχάνσκ και 1.500 στην πόλη Χορλίβκα.

    Φλίγκος

    «Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι …ο Πούτιν θα μπορούσε να είχε κινηθεί τόσο γρήγορα – αλλά είχε πολύ χρόνο να προετοιμαστεί», πρόσθεσε η ίδια πηγή.
    Ωστόσο, η  Μόσχα διαψεύδει ότι έχει προχωρήσει σε μία τέτοια κίνηση, «προς το παρόν», επιμένοντας ότι αυτό θα συμβεί μόνον αν υπάρξει «απειλή».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εκπαιδευτικοί Πάτρας: Κάθε πέρυσι και καλύτερα

    Για τα πρπβλήματα που αντιμετωπίζουν με το "καλημέρα" της νέας σχολικής...

    Πάτρα: Κλειστό από τη Δευτέρα το ΚΕΠ λόγω ανακαίνισης

    Από την Αντιδημαρχία Διοίκησης και Οικονομικών ανακοινώνεται ότι  το...

    Συνάντηση στο γραφείο του Φωκίωνα Ζαΐμη για τα έργα στην παραλιακή του Ρίου

    Η πορεία του έργου ανάπλασης της παραλιακής ζώνης από...