ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ! Τα μηχανήματα κρατούν στη ζωή την 18χρονη

    Ημερομηνία:

    Η 18χρονη από τον Αλμυρό που μεταφέρθηκε πριν τρεις ημέρες σε κατάσταση καταπληξίας στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπως κατέγραψαν τα gegonota.news βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση με πολυοργανική ανεπάρκεια.

    Η καταπληξία είχε ως αποτέλεσμα την ανεπάρκεια πολλαπλών οργανικών συστημάτων και οι γιατροί ακόμα δεν έχουν εντοπίσει την αιτία της κατάρρευσης του οργανισμού της 18χρονης, ενώ οι εξετάσεις για μηνιγγίτιδα που ολοκληρώθηκαν σήμερα είναι αρνητικές.

    Οι γονείς δεν μπορούν να πιστέψουν πως ένας υψηλός πυρετός οδήγησε το παιδί τους στην μηχανική υποστήριξη και ζουν έξω από την Μονάδα , ενώ συζητούν συνέχεια με τους γιατρούς, που τους επιτρέπουν την επαφή με το παιδί. Αύριο θα έχει ολοκληρωθεί ένας μεγάλος κύκλος εξετάσεων για να εντοπιστεί το μικρόβιο στο αίμα της 18χρονης και να ξεκινήσει νέος κύκλος θεραπευτικής αγωγής.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δυτική Αχαΐα: Επιστολή Γρηγόρη Αλεξόπουλου στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης για την ευλογιά

    Την επίσπευση των διαδικασιών για την αποζημίωση των πληγέντων...

    Πάτρα: Σύσκεψη στην Περιφέρεια για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πατρών – Πύργου, παρουσία του Γ.Γ. Υποδομών

    Την έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας επισκέφθηκαν σήμερα, Παρασκευή...

    Συνάντηση του πολιτευτή ΝΔ Αχαΐας Ανδρέα Τσώκου με τον Πρόεδρο της Ρυθμιστικής Αρχής Λιμένων Απόστολο Γ. Παπαποστόλου

    Ανδρέας Τσώκος:«Τα λιμάνια της Αχαΐας ως πόλοι εξωστρέφειας» Στο πλαίσιο...

    Πάτρα: Παρουσιάστηκε το σύστημα της δωρεάν χρήσης των δημοτικών ηλεκτρικών ποδηλάτων

    Παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί, στην διασταύρωση της Κορίνθου με...