ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ! Τα μηχανήματα κρατούν στη ζωή την 18χρονη

    Ημερομηνία:

    Η 18χρονη από τον Αλμυρό που μεταφέρθηκε πριν τρεις ημέρες σε κατάσταση καταπληξίας στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπως κατέγραψαν τα gegonota.news βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση με πολυοργανική ανεπάρκεια.

    Η καταπληξία είχε ως αποτέλεσμα την ανεπάρκεια πολλαπλών οργανικών συστημάτων και οι γιατροί ακόμα δεν έχουν εντοπίσει την αιτία της κατάρρευσης του οργανισμού της 18χρονης, ενώ οι εξετάσεις για μηνιγγίτιδα που ολοκληρώθηκαν σήμερα είναι αρνητικές.

    Οι γονείς δεν μπορούν να πιστέψουν πως ένας υψηλός πυρετός οδήγησε το παιδί τους στην μηχανική υποστήριξη και ζουν έξω από την Μονάδα , ενώ συζητούν συνέχεια με τους γιατρούς, που τους επιτρέπουν την επαφή με το παιδί. Αύριο θα έχει ολοκληρωθεί ένας μεγάλος κύκλος εξετάσεων για να εντοπιστεί το μικρόβιο στο αίμα της 18χρονης και να ξεκινήσει νέος κύκλος θεραπευτικής αγωγής.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Ανθρωποκυνηγητό για τον κουκουλοφόρο ληστή που “μπούκαρε” σε βενζινάδικο

    Άτομο που φέρεται να εμπλέκεται σε ληστεία σε πρατήριο...

    ΠΑΤΡΑ – ΒΑΡΔΑ: Νέα μαρτυρία για τον επιχειρηματία που βρήκε φρικτό θάνατο

    Με μια υπόθεση που κάποιοι, αρχικά επιχείρησαν να εμφανίσουν...

    Η απόδραση της Ντιλέτα Λεότα στις Μαλδίβες – Βίντεο, φωτογραφίες

    Η Ντιλέτα Λεότα πήγε στις Μαλδίβες για διακοπές και δημοσίευσε φωτογραφίες από τη...

    ΕΕ: Έκτακτη σύνοδο κορυφής στις 6 Μαρτίου συγκαλεί ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα

    Έκτακτη σύνοδο κορυφής των Ευρωπαίων ηγετών στις 6 Μαρτίου, με...
    Best Shop