Κριστιάνο Ρονάλντο: «Είμαι ο καλύτερος παίκτης στην Ιστορία – Ποτέ δεν είχα κακή σχέση με τον Μέσι»

    Ημερομηνία:

    DIVICO

    Ένα από τα ερωτήματα ποδοσφαιρικού αντικειμένου, που θα μείνει αναπάντητο εις το διηνεκές, είναι αυτό που αφορά στην σύγκριση μεταξύ του Λιονέλ Μέσι και του Κριστιάνο Ρονάλντο, για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της γενιάς τους.

    Ωστόσο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «La Sexta», ο διάσημος Πορτογάλος, τόνισε ότι η σχέση του με τον Αργεντινό παγκόσμιο πρωταθλητή, χαρακτηρίζεται από θετικό πρόσημο: «Ποτέ δεν είχα κακή σχέση με τον Μέσι, αντίθετα πάντα τα πηγαίναμε καλά. Πάντα μου συμπεριφερόταν καλά, υπερασπιζόμουν τον σύλλογό και την εθνική ομάδα. Υπήρξε ένας υγιής αγώνας, όπως μεταξύ του Σένα και του Προστ, ενώ παρακινούσαμε ο ένας τον άλλον. Είναι δύσκολο να βρεθεί μια ανάλογη… μονομαχία στο μέλλον, αλλά το ελπίζω».

    «Ο κόσμος είναι λίγο… απαιτητικός με τα 1.000 γκολ, αλλά φταίω κι εγώ. Δεν μου αρέσει πολύ, τα πράγματα πρέπει να συμβαίνουν φυσικά. Ακόμη κι εάν δεν φθάσω τα 1.000 γκολ, παραμένω ο καλύτερος παίκτης στην Ιστορία. Οι αριθμοί το αποδεικνύουν, κανείς δεν έχει σκοράρει περισσότερο από εμένα».

     

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΚΚΕ: Το πόρισμα-κόλαφος του Συνηγόρου του Πολίτη για το πολύνεκρο ναυάγιο της Πύλου εκθέτει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση

    «Το πόρισμα-κόλαφος του Συνηγόρου του Πολίτη για το πολύνεκρο ναυάγιο της...

    4 Φεβρουαρίου 1843: Σαν σήμερα πέθανε ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

    Σαν σήμερα, 4 Φεβρουαρίου, το 4 Φεβρουαρίου 1843, έσβησε...

    Έρχεται νέο κρατικό επίδομα ύψους 300 ευρώ-Ποιους αφορά και πώς θα δοθεί

    Nέο κρατικό επίδομα ύψους 300 ευρώ θα δοθεί σε συγκεκριμένη κατηγορία...
    Best Shop