Κριστιάνο Ρονάλντο: «Είμαι ο καλύτερος παίκτης στην Ιστορία – Ποτέ δεν είχα κακή σχέση με τον Μέσι»

    Ημερομηνία:

    Ένα από τα ερωτήματα ποδοσφαιρικού αντικειμένου, που θα μείνει αναπάντητο εις το διηνεκές, είναι αυτό που αφορά στην σύγκριση μεταξύ του Λιονέλ Μέσι και του Κριστιάνο Ρονάλντο, για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της γενιάς τους.

    Ωστόσο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «La Sexta», ο διάσημος Πορτογάλος, τόνισε ότι η σχέση του με τον Αργεντινό παγκόσμιο πρωταθλητή, χαρακτηρίζεται από θετικό πρόσημο: «Ποτέ δεν είχα κακή σχέση με τον Μέσι, αντίθετα πάντα τα πηγαίναμε καλά. Πάντα μου συμπεριφερόταν καλά, υπερασπιζόμουν τον σύλλογό και την εθνική ομάδα. Υπήρξε ένας υγιής αγώνας, όπως μεταξύ του Σένα και του Προστ, ενώ παρακινούσαμε ο ένας τον άλλον. Είναι δύσκολο να βρεθεί μια ανάλογη… μονομαχία στο μέλλον, αλλά το ελπίζω».

    «Ο κόσμος είναι λίγο… απαιτητικός με τα 1.000 γκολ, αλλά φταίω κι εγώ. Δεν μου αρέσει πολύ, τα πράγματα πρέπει να συμβαίνουν φυσικά. Ακόμη κι εάν δεν φθάσω τα 1.000 γκολ, παραμένω ο καλύτερος παίκτης στην Ιστορία. Οι αριθμοί το αποδεικνύουν, κανείς δεν έχει σκοράρει περισσότερο από εμένα».

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γιατί το γέλιο μακραίνει τη ζωή

    Το γέλιο, λένε, μακραίνει τη ζωή και αυτό συμβαίνει...

    Οι άνδρες πρέπει να κάνουν τη διπλάσια γυμναστική για να γλιτώσουν το έμφραγμα

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bf%ce%b9-%ce%ac%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%b5%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%ad%cf%80%ce%b5%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%ce%ba%ce%ac%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%ce%b7-%ce%b4%ce%b9%cf%80%ce%bb%ce%ac%cf%83%ce%b9%ce%b1/

    Όταν ο Γουίλιαμ γίνει βασιλιάς: Οι 5 που θα χάσουν τους τίτλους τους

    Αποφασισμένος να κάνει αλλαγές όταν ανέβει στον θρόνο της...

    ΑΚΡΙΒΕΙΑ: Τα φασόλια γίγαντες πωλούνται… όσο το μοσχάρι

    Για τις τιμές των αγροδιατροφικών προϊόντων και συγκεκριμένα των οσπρίων αλλά...