Κριστίνα Αγκιλέρα : Τα πιο λευκά Χριστούγεννα… στο Λος Άντζελες

    Ημερομηνία:

    Η Κριστίνα Αγκιλέρα μετέφερε μία νότα Βόρειου Πόλου στο Μπέβερλι Χιλς τις ημέρες των γιορτών.

    Η τραγουδίστρια δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram στις 28 Δεκεμβρίου φωτογραφικά στιγμιότυπα των λευκών Χριστουγέννων της οικογένειάς της.

    «Φωτογραφίες διακοπών – συλλογή μένουμε στο σπίτι» έγραψε στη λεζάντα.

    Στην ανάρτηση περιλαμβάνεται και βίντεο των εξωτερικών χώρων της κατοικίας της με βουνά από ψεύτικο χιόνι.

    Σε φωτογραφίες η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια και ο αρραβωνιαστικός της, Μάθιου Ράτλερ διασκεδάζουν στην πισίνα φορώντας κόκκινους σκούφους Άγιου Βασίλη.

    Τα παιδιά της Κριστίνα Αγκιλέρα, Μαξ 12 ετών και Σάμερ Ρέιν 6 ετών, εμφανίζονται επίσης στα εορταστικά στιγμιότυπα.

    Η τραγουδίστρια όπως αναφέρει το ΑΠΕ πρόσφατα αναφέρθηκε με ένα μακροσκελές μήνυμα στο Twitter και στα 40α γενέθλιά της.

    «Τώρα ως μια ενήλικη γυναίκα που έχει υπομείνει, ξεπεράσει, δημιουργήσει και έχει ενδυναμώσει μέσα από τόσα πολλά… φτάνω στα 40» έγραψε.

     

    TA

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το Αστικό ΚΤΕΛ Πάτρας κατασκευάζει μεγάλο υπερσύγχρονο σταθμό – Δείτε το σημείο

    Δεν είναι μόνο ο νέος σταθμός του υπεραστικού ΚΤΕΛ...

    Πάτρα: Επικίνδυνη η οδήγηση στη Γούναρη – Κανένα μέτρο δεν λαμβάνεται

    Τα  παρανόμως σταθμευμένα οχήματα στην οδό Γούναρη αναγκάζουν τους...

    Πάτρα: Τέσσερα χρόνια με κατεστραμμένη Μαρίνα

    Μας χωρίζουν πλέον 27 ημέρες από το να συμπληρωθούν...

    Πάτρα: Το μόνιμο πρόβλημα στα Ροϊτικα

    Κουράστηκαν οι πάντες με αυτό το πρόβλημα. Μονίμως και...