Κριστίνα Άπλγκεϊτ: Με μπαστούνι στα βραβεία SAG – «Είναι μάλλον η τελευταία μου απονομή»

    Ημερομηνία:

    Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ  έδωσε το παρών στα βραβεία SAG 2023 και δήλωσε πως μάλλον αυτή θα είναι η τελευταία τελετή απονομής, στην οποία θα βρεθεί ως ηθοποιός.

    Η 51χρονη σταρ, η οποία διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας το 2021, περπάτησε στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα, συνδυασμένο με ένα μπαστούνι διακοσμημένο με διάφορα μηνύματα. Η ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκδήλωση μαζί με τη 12χρονη κόρη της, Σέιντι Γκρέις.

    «Είναι η τελευταία μου απονομή βραβείων ως ηθοποιός πιθανότατα, οπότε είναι κάπως μεγάλη υπόθεση για εμένα», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στους Los Angeles Times.

    «Αυτή τη στιγμή, δεν θα μπορούσα να φανταστώ να σηκώνομαι στις 5 το πρωί και να περνάω 12 με 14 ώρες σε ένα πλατό. Δεν το έχω αυτό μέσα μου αυτή τη στιγμή», είχε πει χαρακτηριστικά.

    Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ ήταν υποψήφια για την καλύτερη ερμηνεία από γυναίκα ηθοποιό ως «Jen Harding» στην κωμωδία του Netflix «Dead to Me», γεγονός που σηματοδοτεί την έκτη της υποψηφιότητα για SAG.

    Η ηθοποιός είχε δηλώσει στους LA Times ότι ενώ θέλει να κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική, λόγω της κατάστασής της, σκοπεύει να συνεχίσει να εργάζεται.

    «Θα κάνω ένα σωρό voice-overs για να βγάλω κάποια χρήματα για να σιγουρευτώ ότι η κόρη μου θα έχει να φάει και θα έχουμε ένα αξιοπρεπές σπίτι», είχε πει.

     

    Η κατάσταση της Άπλγκεϊτ με τη σκλήρυνσης κατά πλάκας, την ανάγκασε προηγουμένως να διακόψει τα γυρίσματα της τρίτης και τελευταίας σεζόν του «Dead to Me», καθώς χρειαζόταν επειγόντως θεραπεία. Η παραγωγή συνεχίστηκε λίγους μήνες αργότερα και η 3η σεζόν κυκλοφόρησε στις 17 Νοεμβρίου 2022.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Πέμπτη 10 και την Παρασκευή 11-7-2025

    ΚΗΔΕΙΑ Τον πολυαγαπημένο μας ΟΔΥΣΣΕΑ  ΕΥΑΓ. ΚΟΡΟΜΗΛΑ ΕΤΩΝ   60 Κηδεύουμε την Πέμπτη 10-7-25...

    ΕΚΤΑΚΤΟ: Κατέρρευσε βιομηχανική σήραγγα στο Λος Άντζελες – Επιχείρηση απεγκλωβισμού 15 εργατών

    Τουλάχιστον 15 εργάτες παγιδεύτηκαν σε βιομηχανική σήραγγα η οποία...

    ΠΑΤΡΑ: Εχασε τη γη… κάτω από τα πόδια της! Νέος τραυματισμός – ΦΩΤΟ

    H Αλεξία Κασιάρα, εργαζόμενη σε super market στην περιοχή...

    «Ι. Ταπεινός: Ναι στη νέα ΟΠΚΕ στη Δυτική Αχαΐα – Όχι σε αποδυνάμωση της Αστυνομίας Αχαΐας»

    Η σημερινή επίσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη στη...