Κρήτη: Χρησιμοποιούσε μία πινακίδα για δύο οχήματα για να γλιτώνει τα τέλη κυκλοφορίας

    Ημερομηνία:

    Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιοι σκαρφίζονται κόλπα, προκειμένου να… γλιτώσουν φόρους και στην προκειμένη περίπτωση τέλη κυκλοφορίας.

    Ένα απίστευτο περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας με «πρωταγωνιστή» έναν Κρητικό που άλλαζε πινακίδες στα οχήματά του για να γλιτώσει τα τέλη κυκλοφορίας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, χθες οι αστυνομικοί της Τροχαίας του Αγίου Νικολάου Λασιθίου σταμάτησαν για έναν τυπικό έλεγχο ένα όχημα που κινούνταν σε δρόμο της περιοχής.

    Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε πως στο όχημα υπήρχαν άλλες πινακίδες κυκλοφορίας απ’ αυτές που θα έπρεπε.

    Πρόστιμο 13.500 ευρώ

    Όπως φάνηκε από την προανάκριση, ο Κρητικός για να γλιτώσει τα τέλη κυκλοφορίας είχε καταθέσει τις πινακίδες του συγκεκριμένου οχήματος και το είχε δηλώσει σε ακινησία.

    Ωστόσο, το κυκλοφορούσε κανονικά βάζοντάς του τις πινακίδες κυκλοφορίας ενός αγροτικού που είχε.

    Όταν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν την αλήθεια του βεβαίωσαν πρόστιμο συνολικού ύψους 13.500 ευρώ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    AXAΪΑ: Κι όμως αγοράζουν εξοχικά – Το “προφίλ” των αγοραστών

    Η Δυτική Ελλάδα εξελίσσεται σε έναν από τους πιο...

    Σε κελί VIP στον Κορυδαλλό η Μουρτζούκου! Ποιες θα είναι οι “συγκάτοικές” της! Τι δήλωσε η Πισπιρίγκου

    Στη λεγόμενη πτέρυγα VIP των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού θα...

    Εννέα Διεθνή Μεταπτυχιακά στο Πανεπιστήμιο Πατρών – Αλλάζει το τοπίο της ανώτατης εκπαίδευσης

    Το Πανεπιστήμιο Πατρών πρωταγωνιστεί στο νέο κύμα εξωστρέφειας της...

    Νέα άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα Δευτέρα

    Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες θα...