Κρήτη: Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τη διάσωση οδηγού σε γκρεμό 50 μέτρων

Ημερομηνία:

Μεγάλη ψυχραιμία και ψυχική δύναμη είχε ο 35χρονος οδηγός ενός ΙΧ που έπεσε, άγνωστο πώς, μέσα σε γκρεμό βάθους… 50 μέτρων, στη διάρκεια της νύχτας, στο Γαράζο Μυλοποτάμου, και κατάφερε να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

PHILOXENIA

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Αμέσως ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική και μονάδες της 3ης ΕΜΑΚ αλλά και από το Γάραζο και την ΠΕ Ρεθύμνου μετέβησαν στο σημείο που υπέδειξε ο άνδρας μέσω του 112.

Ο 35χρονος, αν και τραυματισμένος, είχε τις αισθήσεις του και με ορειβατικό μηχανισμό, ανασύρθηκε σε ασφαλές σημείο και από εκεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Τραυματισμένος μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ένας άνδρας συνέπεια τροχαίου στην περιοχή του Μυλοποτάμου Κρήτης. Επιχείρησαν 12 #πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: “Εφυγε” μία γυναίκα που υπηρέτησε με ήθος την “Θέμιδα” – φωτο

Εφυγε από την ζωή σε ηλικία 70 ετών μία...

Πάτρα: Γέμισε αρουραίους χώρος του Δήμου στην Εξω Αγυιά – φωτο

Του Αχιλλέα Ροδίτη Από τη σημασία που δίνουμε, τη φροντίδα που επιδεικνύουμε,...

Πάτρα: Ενας χρόνος χωρίς την κυρία Τιτίκα

Σαν χθες, πριν ένα χρόνο στην Πάτρα, η 86χρονη...

Στα δικαστήρια FIFA – UEFA για τα «κρυφά» σχέδια Ινφαντίνο με ιδιώτες επενδυτές

Νέα μετωπική σύγκρουση ανάμεσα στη FIFA και την UEFA βρίσκεται σε εξέλιξη, αυτή...