Κρήτη: Προφυλακίστηκε ο 38χρονος για την επίθεση στους Γερμανούς τουρίστες

    Ημερομηνία:

    Τον δρόμο για την… φυλακή έλαβε λίγο μετά τις 6.30 το απόγευμα ο 38χρονος Κρητικός ο οποίος κατηγορείται για την καταδίωξη και την επίθεση σε Γερμανούς τουρίστες στο Μυλοπόταμο, δίπλα από το αστυνομικό τμήμα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η διαδικασία της απολογίας του κράτησε πάνω από έξι ώρες ενώ αμέσως μετά τα όσα ανέφερε ο ανακριτής με την σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα έκριναν την προφυλάκισή του. Αξίζει να σημειωθεί ότι έξω από το δικαστήριο από νωρίς συγκεντρώθηκαν συγγενείς του 38χρονου οι οποίοι περίμεναν με κομμένη την ανάσα την απόφαση των εισαγγελικών αρχών.

    Υπενθυμίζεται ότι ο 38χρονος είναι ο βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης και φέρει ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης κατά συρροή με ρατσιστικά κίνητρα.

    Υπενθυμίζεται ότι χθες οδηγήθηκε ενώπιον του Ανακριτή ο 36χρονος, αν και έφερε πλημμεληματικές διώξεις, δίνοντας εξηγήσεις για τα όσα συνέβησαν το πρωί της 19ης Αυγούστου. Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους μέχρι τη δικάσιμο.

    Η επίθεση είχε γίνει το πρωί της περασμένης Παρασκευής στην περιοχή του Περάματος Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο της Κρήτης όπως είχε αποκαλύψει το protothema.gr, με μια οικογένεια Γερμανών τουριστών να βιώνει τον απόλυτο τρόμο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ.  Αχαΐας καταδικάζει τη θρασύτατη επίθεση στο πολιτικό γραφείο της Χριστίνας Αλεξοπούλου.

    Η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ.  Αχαΐας καταδικάζει τη θρασύτατη επίθεση στο...

    ΣΟΚ: Ιδού τα τραύματα που προκάλεσε στα παιδιά ο 45χρονος στο Αίγιο – φωτό

    Με τραύματα από σκάγια κυνηγετικές καραμπίνας νοσηλεύονται στο νοσοκομείο...

    «Καλή σου ανάβαση εκεί στα πολύ ψηλά»: Θλίψη για τον 74χρονο ορειβάτη που βρέθηκε νεκρός στο Βελούχι

    Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης του 74χρονου πεζοπόρου στο Βελούχι Ευρυτανίας, καθώς...

    Βανδαλισμοί και στο πολιτικό γραφείο του Ανδρέα Κατσανιώτη

    Η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας καταδικάζει απερίφραστα τις θρασύδειλες επιθέσεις...