Παρ’ ολίγον τραγωδία το απόγευμα της Κυριακής 13 Απριλίου, στην περιοχή του Σκαφιδαρά όταν μία 60χρονη δέχθηκε σφαίρα στο πόδι από πιστόλι που κρατούσε ο 65χρονος αδερφός της.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ατύχημα καθώς ο αδερφός φέρεται να περιεργαζόταν το παλιό όπλο όταν πυροδοτήθηκε η σφαίρα. Η γυναίκα διακομίστηκε εκτός κινδύνου στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Τα αδέρφια έτρωγαν οικογενειακώς ένεκα της ημέρας και λίγο έλειψε η σύναξη να εξελιχθεί σε τραγωδία. Όλοι είναι σε σοκ και ιδιαίτερα ο ίδιος ο 65χρονος που δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη.
Ο αδερφός συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Μαλεβιζίου, που διενεργεί την προανάκριση, προκειμένου να οδηγηθεί αύριο, Μ.Δευτέρα, ενώπιον των εισαγγελικών Αρχών.
