Κρήτη: Σερβιτόρος βούτηξε και έσωσε άνθρωπο που πνιγόταν (βίντεο)

    Ημερομηνία:

    Στιγμές αγωνίας εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Κυριακής σε παραλία της Αμμουδάρας, στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν ένας άνδρας κινδύνεψε να πνιγεί στα κύματα.

    Το περιστατικό σημειώθηκε σε πολυσύχναστη παραλία, όπου η άμεση επέμβαση ενός νεαρού εργαζομένου σε παρακείμενο beach bar αποδείχθηκε σωτήρια. Ο νεαρός, αψηφώντας τον κίνδυνο και χωρίς δεύτερη σκέψη, έσπευσε να προσφέρει βοήθεια στον λουόμενο που καλούσε σε βοήθεια.

    Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο διασώστης-εργαζόμενος φόρεσε γρήγορα ένα ζευγάρι βατραχοπέδιλα, άρπαξε ένα σωσίβιο και βούτηξε στη θάλασσα για να προσεγγίσει τον άνδρα που πάλευε με τα κύματα.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Η αυτοθυσία του νεαρού έχει προκαλέσει συγκίνηση, με αρκετούς λουόμενους να τον επαινούν δημόσια για την αποφασιστικότητα και την ψυχραιμία του.

    Χάρη στην έγκαιρη παρέμβασή του, ο άνδρας βγήκε με ασφάλεια στην ακτή, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Δεν χρειάστηκε μεταφορά στο νοσοκομείο, καθώς η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε γρήγορα.

    Το περιστατικό αναδεικνύει τη σημασία της παρουσίας εκπαιδευμένων ανθρώπων σε τουριστικές παραλίες, καθώς και την ανάγκη για εγρήγορση ακόμη και σε φαινομενικά ήρεμες συνθήκες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Πότε προβλέπεται η ολοκλήρωση των έργων στην Πλατεία Όλγας

    Πότε θα είναι έτοιμη η πλατεία Όλγας; Είναι ένα...

    ΠΑΤΡΑ: Mας κλέβουν με… ΑΙ – Δείτε πώς

    Η απάτη,.. αποκτά ΑΙ Μέχρι σήμερα «φωνάζαμε» να δίνονται οδηγίες...

    Το κρυμμένο “διαμάντι” του Κορινθιακού που βρίσκεται κοντά στην Πάτρα (video)

    Μικροί καταπράσινοι όρμοι, πεύκα που φτάνουν ως τη θάλασσα...

    Ενιαία φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα: Πώς θα εκδίδεται

    Μέχρι το τέλος της χρονιάς, σχεδιάζεται να δημιουργηθεί ένα...