Κρούσματα κορωνοϊού: Αύξηση στην Αττική μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου βλέπει ο Δημοσθένης Σαρηγιάννης

    Ημερομηνία:

    Μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου θα υπάρχει αύξηση των κρουσμάτων στην Αττική, εκτίμησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο καθηγητής Υγειονομικής και Περιβαλλοντικής Μηχανικής στο ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης. Αναφερόμενος ειδικά στην Αττική, σημείωσε ότι μέχρι τα μέσα του Φεβρουάριου θα υπάρχει σταθεροποίηση των κρουσμάτων και την τελευταία εβδομάδα θα υπάρχει αύξηση περίπου στα 600 κρούσματα την ήμερα στο λεκανοπέδιο.

    Φλίγκος

    Σχετικά με τα νέα μετά για το λιανεμπόριο εξήγησε ότι θα βοηθήσουν στο να μειωθεί ο συνωστισμός στα μέσα μεταφοράς, λέγοτας ότι στα καταστήματα τα μέτρα τηρούνταν ενώ τόνισε πως θα ήταν πιο ασφαλές να ανοίγαμε τα γυμνάσια χωρίς click away και τα υπόλοιπα.

    ICECAP

    Νωρίτερα ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και τον Γιώργο Αυτιά ότι ο λόγος που ελήφθησαν τα νέα μετρά για τις αγορές στα καταστήματα στις κόκκινες περιοχές, όπως η Αττική, είναι για να σταματήσουν οι εικόνες συνωστισμού στους εμπορικούς δρόμους, τονίζοντας το νέο συνωστισμό που παρατηρήθηκε χθες στην Ερμού, εν όψει της σημερινής εφαρμογής των νέων μέτρων.

    Ο υπουργός ξεκαθάρισε ότι τα κοσμηματοπωλεία – με βάση την εισήγηση των ειδικών – θα λειτουργούν με την μέθοδο παράδοσης εκτός καταστήματος. Σημείωσε ότι το υπουργείο είχε ζητήσει να λειτουργήσουν με τη μέθοδο του ραντεβού, αλλά αυτό δεν έγινε δεκτό από την επιτροπή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αλκοολούχα ποτά: Η Ελλάδα αυξάνει τις εξαγωγές της – Το ούζο οδηγεί την πορεία

    Για δεύτερη συνεχή χρονιά, οι εξαγωγές ελληνικών αλκοολούχων ποτών ξεπέρασαν το φράγμα...

    Επιστρέφει ο φόβος της ύφεσης: Τι δείχνουν τα δεδομένα και τι (δεν) αποκαλύπτουν οι αγορές;

    Οι ανησυχίες για παγκόσμια ύφεση επανέρχονται δυναμικά στο προσκήνιο των αγορών,...

    Αυτός (θα) είναι ο νέος προπονητής του Απόλλωνα

    Όπως όλα δείχνουν ο Γιάννης Ελευθεριάδης θα είναι ο...

    Αναστασόπουλος: Το λιμάνι της Πάτρας οδηγεί την ανάπτυξη της πόλης

    «Το λιμάνι της Πάτρας, σήμερα, βρίσκεται σε σημείο καμπής,...