ΚΤΕΟ: Έρχεται ηλεκτρονική διασταύρωση περιοδικών ελέγχων

    Ημερομηνία:

    Τη θέσπιση διαδικασίας ελέγχου και επιβολής προστίμου για οχήματα που δεν έχουν περάσει εγκαίρως από τεχνικό έλεγχο (ΚΤΕΟ), εισηγείται το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομικών, στο πλαίσιο των δράσεων για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας.

    Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει πως με προτεινόμενη προσθήκη σε σχέδιο νόμου του Υπουργείου Οικονομικών, θεσπίζεται ένας μόνιμος, σύγχρονος μηχανισμός ηλεκτρονικών διασταυρωτικών ελέγχων, που διενεργούνται από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης (ΓΓΠΣΨΔ) του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, με μαζικό και αυτοματοποιημένο (ψηφιακό) τρόπο, σε συνέργεια και με τα προβλεπόμενα πληροφοριακά συστήματα και μητρώα που τηρούνται στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, σε κυκλοφορούντα οχήματα.

    Σημειώνεται ότι για την υποστήριξη της συγκεκριμένης διαδικασίας, προβλέπεται η δυνατότητα επιπλέον ενίσχυσης του προϋπολογισμού του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών από τον κρατικό προϋπολογισμό.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτός είναι ο μήνας με τα περισσότερα γενέθλια – Μπορείτε να τον μαντέψετε;

    Σε εξαιρετικά ενδιαφέροντα συμπεράσματα κατέληξε ομάδα αναλυτών, που συγκέντρωσε...

    Το παιχνίδι που βελτιώνει την ερωτική ζωή

    Το παιχνίδι και η παιχνιδιάρικη διάθεση έχουν μελετηθεί για...

    Χαμός στο σπίτι Πατρινού ιδιοκτήτη καφέ! Τον έπιασε η γυναίκα του με…. call girls!

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%87%ce%b1%ce%bc%cf%8c%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%80%ce%af%cf%84%ce%b9-%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%bf%ce%ba%cf%84%ce%ae%cf%84%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%cf%86%ce%ad-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%ad%cf%80%ce%b9/

    Έμαθε ότι η σύζυγος έχει κρυφό λογαριασμό στο OnlyFans και… έκλεισε ραντεβού μαζί της σε ξενοδοχείο

    Ένας άνδρας ανακάλυψε, προς μεγάλη του έκπληξη, πως η...