Κτηνωδία στον Βόλο! Ανήλικοι μαχαίρωσαν και σκότωσαν αδέσποτο σκύλο

    Ημερομηνία:

    Ένα πολύ άγριο περιστατικό κακοποίησης και θανάτωσης ζώου σημειώθηκε στον Βόλο, καθώς ανήλικοι μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου έναν αδέσποτο σκύλο.

    Σύμφωνα με το gegonota.news, η φρικαλεότητα στον Βόλο με θύμα τον σκύλο σημειώθηκε στο κέντρο της πόλης, όπου σύμφωνα με μαρτυρίες που δημοσιεύτηκαν στα social media, οι ανήλικοι δράστες τον χτύπησαν βάναυσα.

    Στη συνέχεια, σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, μαχαίρωσαν το ζωάκι ξανά και ξανά σε όλο του το σώμα και το παράτησαν στην μέση του δρόμου.
    Οι δράστες, οι οποίοι φέρεται να είναι ανήλικοι, αναζητούνται από την αστυνομία η οποία έχει ξεκινήσει έρευνες και εξετάζει, μεταξύ άλλων, βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας των γύρω σπιτιών και καταστημάτων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το ελληνικό νησί που λατρεύουν οι κυνηγοί θησαυρών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου

    Οι κυνηγοί θησαυρών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου λατρεύουν αυτό...

    Πώς το matcha έγινε ο «πράσινος χρυσός» – Από την Ιαπωνία στο TikTok

    Η Ιαπωνία καταναλώνει matcha από τον 12ο αιώνα, αλλά...

    AXAΪΑ: Προχωρά το πρότζεκτ του πεντάστερου – ΦΩΤΟ

    Όχι μόνο δεν εγκαταλείπει τη μίσθωση των εγκαταστάσεων του...

    Η Πάτρα γίνεται καμβάς – Έρχεται το ArtWalk 10

    Η Πάτρα ετοιμάζεται να φιλοξενήσει για δέκατη (10η) συνεχή...