Κυνηγός πήγε για μπεκάτσες και έχασε το πόδι του

Ημερομηνία:

Το πάθος για το κυνήγι έγινε αιτία να αλλάξει δραματικά η ζωή του 43χρονου που τραυματίστηκε σοβαρά κυνηγώντας μπεκάτσες στην περιοχή της Μάζιας Ιωαννίνων.

Ο κυνηγός, που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο «Χατζηκώστα», υποβλήθηκε σε ακρωτηριασμό στο ένα του πόδι, το οποίο είχε συνθλιβεί από τον βράχο που αποκολλήθηκε και τον καταπλάκωσε. Και η «ανηφόρα» δεν τελειώνει εδώ για τον άτυχο άνδρα, καθώς θα πρέπει το επόμενα διάστημα να υποβληθείς σε σειρά από χειρουργικές επεμβάσεις για να παραμείνει λειτουργικός.

Ο 43χρονος, κάτοικος Λογγάδων και ποδοσφαιριστής της τοπικής ομάδας, είχε πάει για κυνήγι και είχε στήσει καρτέρι κάτω από το γήπεδο της Μάζιας, όταν ξαφνικά ένας βράχος αποκολλήθηκε και έπεσε στο πόδι του. Για καλή του τύχη ο κυνηγός διατήρησε τις αισθήσεις τους και ειδοποίησε έναν φίλο του, ο οποίος κάλεσε το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική.

Για τον απεγκλωβισμό του επιστρατεύτηκαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της 5ης Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών και διασώστες του ΕΚΑΒ, που πρόσφεραν άμεσα τις υπηρεσίες τους, για να ακολουθήσει η μεταφορά του άτυχου κυνηγού στο ασθενοφόρο και η διακομιδή του στο νοσοκομείο, όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν το πόδι του.

Μετά τον ακρωτηριασμό ο τραυματίας χειρουργήθηκε και στη λεκάνη, ενώ λόγω των αρκετών επεμβάσεων που θα χρειαστεί να υποβληθεί η οικογένειά του έχει απευθύνει έκκληση για αίμα.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Τα φονικότερα σιδηροδρομικά δυστυχήματα στην Ευρώπη: Από το Ένσχεντε και τα Τέμπη μέχρι το Τολέδο

Μουδιασμένος παρακολουθεί ο κόσμος τις εφιαλτικές εικόνες από το...

Αγορά – ενοικίαση κατοικίας: Από τα 7.442 ευρώ το τετραγωνικό στη Βουλιαγμένη στα 577 ευρώ στην Καστοριά (αναλυτικός οδηγός)

Μεγάλες αποκλίσεις στις τιμές των κατοικιών καταγράφονται στο «χρηματιστήριο»...

Άγριο ξύλο για ένα παρκάρισμα – «Με γουστάρει η γυναίκα σου γι’ αυτό παρκάρει μπροστά στο σπίτι μου»

Σκηνές έντασης εκτυλίχθηκαν στη συνοικία Χρυσοχοΐδη στον Βόλο, όταν...