Κύπελλο Αγγλίας: Άγριο ξύλο στο Γουέστ Μπρομ – Γουλβς και προσωρινή διακοπή, δείτε βίντεο

    Ημερομηνία:

    Το δεύτερο γκολ της Γουλβς στο 78′ του ντέρμπι με τη Γουέστ Μπρομ στο «Χόθορνς» για τo Κύπελλο Αγγλίας προκάλεσε σύρραξη σε διαφορετικά σημεία στις εξέδρες του γηπέδου και αποφασίστηκε προσωρινή διακοπή με τις ομάδες ν’ αποχωρούν από τον αγωνιστικό χώρο! Πήρε αμέσως το παιδί του στα χέρια του για να το προστατεύσει ο Μπάρτλεϊ!

    Κλείσιμο
    GLEARNET

    Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, κάποιοι οπαδοί της Γουλβς είχαν παρεισφρήσει μέσα σε χώρους που προορίζονταν για τους γηπεδούχους. Οπαδοί των «λύκων» φέρονται να πανηγυρίσαν σε εξέδρες των γηπεδούχων και ξέσπασαν καυγάδες σε διαφορετικά σημεία του γηπέδου, ενώ, σημειώθηκε και εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο.

    Ο διαιτητής Τόμας Μπράμαλ αποφάσισε να διακόψει το παιχνίδι λόγω της αναταραχής, ενώ λίγα λεπτά μετά οι παίκτες των δύο ομάδων πήγαν στα αποδυτήρια, μέχρι να αποκατασταθεί η ηρεμία. Tην ίδια ώρα, άνδρες της ασφάλειας του γηπέδου, αλλά και αστυνομικοί, έσπευδαν στην εστία των επεισοδίων για να επιβάλουν την τάξη. Μάλιστα, ο αμυντικός της Γουέστ Μπρομ, Κάιλ Μπάρτλεϊ πήρε το παιδί του από την κερκίδα, θορυβημένος από όσα γίνονταν στις κερκίδες.

    Το παιχνίδι μετά από μισή ώρα ξεκίνησε με τη Γουλβς να κερδίζει 2-0.

    Οι δύο ομάδες συνορεύουν και έπαιξαν αντίπαλοι με κόσμο στις εξέδρες για πρώτη φορά μετά το 2021.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στην τέταρτη υψηλότερη θέση η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας  για μη χρήση κράνους

    Στην τέταρτη υψηλότερη θέση σε πανελλαδικό επίπεδο, βρίσκεται η...

    Πάτρα – Γίνε κι εσύ Εθελοντής στο PINK THE CITY 2025!

    Το PINK THE CITY επιστρέφει και φέτος δυναμικά! Μαζί, στέλνουμε...

    Πιερρακάκης: Τι αλλάζει στη φορολογία από το 2026 – Οι φόροι για όλους μειώνονται

    Οι φόροι μειώνονται για όλους, αναφέρει ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και...