Κυριάκος Μητσοτάκης: Επέστρεψε στο Μέγαρο Μαξίμου μαζί με τον Peanut – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ορκίστηκε σήμερα για δεύτερη φορά Πρωθυπουργός της Ελλάδας, ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου.

    Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο συνοδευόμενος από την σύζυγό του και τα τρία παιδιά τους, την Σοφία, τον Κωνσταντίνο και την Δάφνη. Ο κ. Μητσοτάκης ήταν πιασμένος χέρι χέρι με την Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, ενώ πιασμένες από το χέρι ήταν και οι δύο κόρες τους.

    Λίγη ώρα μετά την ορκωμοσία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ανάρτηση στο Instagram, ενημερώνοντας ότι επέστρεψε στο Μέγαρο Μαξίμου, μαζί με τον Peanut, o οποίος τον τελευταίο μήνα ζούσε στα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς.

    ICECAP

    «Επιστροφή στο Μαξίμου μαζί με τον Peanut» έγραψε ο πρωθυπουργός στο Instagram, ανεβάζοντας και μία selfie με τον Peanut.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα ξενοδοχεία κλείνουν απευθείας κρατήσεις με τους πελάτες τους

    Η σταδιακή απελευθέρωση των ξενοδοχείων από την υποχρέωση να...

    Γιατί είναι ντεμοντέ το Facebook; Ο Mark Zuckerberg έχει μια απάντηση

    Έχουν περάσει χρόνια από την τελευταία φορά που το...

    Στην αναμονή για τέσσερα χρόνια για τις επιδοτήσεις του «Εξοικονομώ»

    Αυτοχρηματοδοτούμενα έχουν καταλήξει να είναι τα προγράμματα ενεργειακής αναβάθμισης...

    Φορολογικές δηλώσεις: Ρεκόρ υποβολής – Τρέχουν οι φορολογούμενοι για την έκπτωση φόρου

    Με εντατικούς ρυθμούς υποβάλλουν τις φορολογικές δηλώσεις οι πολίτες,...