Κυριάκος Μητσοτάκης – Μαρέβα Γκραμπόφσκι σε βραδινή έξοδο στη Μαρινέλλα – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται η Μαρινέλλα, βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (10.01.2024) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγος του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγος του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, επέλεξαν να καθίσουν σε ένα από τα πιο πίσω τραπέζια του μαγαζιού, σιγοτραγουδώντας τις μεγάλες επιτυχίες της Μαρινέλλας. Μεταξύ αυτών και το τραγούδι «Καμιά φορά», το οποίο αφιέρωσε ο πρωθυπουργός στη σύζυγο του.

    Κυριάκος Μητσοτάκης – Μαρέβα Γκραμπόφσκι σε βραδινή έξοδο στη Μαρινέλλα ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

    «Με τη Μαρέβα είμαστε μαζί από το 1995 με ένα μεγάλο διάλειμμα, και αυτό έκανε τη σχέση μας πιο ισχυρή. Το γυαλί στη σχέση μου με τη Μαρέβα κόλλησε γιατί δεν έσπασε ποτέ», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    TO ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ – 20 Χρόνια Χωρίς Να Ντρέπομαι Tour

    ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ - 20 Χρόνια Χωρίς Να Ντρέπομαι Tour Σάββατο...

    ΔΗΛΩΣΗ Ν. Ι. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ: «Βάλτε την Ελληνική Σημαία στα Μπαλκόνια σας – Μήνυμα για την 28η Οκτωβρίου»

    Συμπατριώτες μου, Αυτές τις μέρες, στις καρδιές όλων των Ελλήνων...

    Πάτρα: Αφαντοι οι διαρρήκτες στα Ροϊτικα! ΒΙΝΤΕΟ – Πώς τους κυνηγούσαν τα σκυλιά!

    Nέο "ντου" ρομά σε σπίτι, αυτή τη φορά στα...