Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το Αθλητισμού θα μετακινηθεί στο υπουργείο Παιδείας με αναπληρωτή υπουργό»

Ημερομηνία:

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για τις αλλαγές τις νέας κυβέρνησης, οι οποίες θα αφορούν και το Υπουργείο Αθλητισμού.

Συγκεκριμένα ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε δηλώσεις στην «Real News» κάνοντας γνωστές τις ρυθμίσεις που θα ισχύουν στα υπουργεία μετά τις εκλογές.

Όσα ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

«Οι ρυθμίσεις που θα φέρουμε, λοιπόν, θα αφορούν την οργάνωση της κεντρικής διοίκησης, την κατανομή των αρμοδιοτήτων και τη λειτουργία του υπουργικού συμβουλίου.

Θα υπάρξουν, επίσης, και κάποιες μετακινήσεις αρμοδιοτήτων μεταξύ υπουργείων.

Έχω, ήδη, ανακοινώσει τουλάχιστον ένα νέο υπουργείο για θέματα Κοινωνικής Μέριμνας και Πολιτικής. Για την οικογένεια, το Δημογραφικό και τη Στέγαση.

Μπορώ ακόμη να σας πω ότι η αρμοδιότητα του Αθλητισμού θα μετακινηθεί στο Παιδείας από το Πολιτισμού, ως διακριτό χαρτοφυλάκιο και με αναπληρωτή υπουργό».

PHILOXENIA

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Λάθος λωρίδα στα διόδια: Πότε η όπισθεν φέρνει πρόστιμο 350 ευρώ

Μια λανθασμένη επιλογή λωρίδας κατά την προσέγγιση σταθμού διοδίων...

Η Δανάη Παππά και το μπικίνι της… στα Χανιά

Στα Χανιά βρίσκεται η Δανάη Παππά, στο πλαίσιο της...

«Κάθε λεπτό είναι ζωτικής σημασίας»: 265 νεκροί, 496 αγνοούμενοι από τον σεισμό στην Κολομβία

Σε αγώνα δρόμου για τον εντοπισμό επιζώντων έχουν επιδοθεί...