La Casa de Papel: Κάηκε το σπίτι του «Ρίο» – Πήδηξε από το παράθυρο για να σωθεί

    Ημερομηνία:

    Δύσκολες ώρες περνάει εδώ και λίγες ημέρες ο πρωταγωνιστής της σειράς, La Casa de Papel, Μιγκέλ Εράν.

    Ο ηθοποιός που έγινε γνωστός μέσα από το ρόλο του «Ρίο» στην πολυαγαπημένη σειρά του Netflix, ήρθε αντιμέτωπος με ένα δυσάρεστο γεγονός, καθώς την προηγούμενη Παρασκευή ξέσπασε φωτιά στο σπίτι του και κατέστρεψε τα πάντα.

    Ο Ισπανός ηθοποιός, την ώρα που ξέσπασε η φωτιά κοιμόταν και ξύπνησε από τον ήχο της πυρκαγιάς. Μάλιστα, ο Ρίο από το “La Casa de Papel” από τον πανικό του πήδηξε από το παράθυρο της κρεβατοκάμαρας προκειμένου να σωθεί.

    Ο ίδιος γνωστοποίησε την είδηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο οποίο ακούγεται να κλαίει με λυγμούς και να λέει: «δεν μπορώ να το πιστέψω».

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι πιο φρικτοί τρόποι για να πεθάνεις σύμφωνα με τους επιστήμονες

    Σε παρέες σίγουρα έχει τεθεί σαν θέμα συζήτησης, πως...

    Οι Αρχαίοι Ελληνες είχαν “εφεύρει” την πιο διάσημη αισχρή χειρονομία

    Οι αρχαίοι Έλληνες ήταν αυτοί που πριν από 2.500 χρόνια ανακάλυψαν...

    Γιατί προτιμούν οι γυναίκες το σεξ με νεότερους άνδρες

    Οι προτιμήσεις στο σεξ είναι τόσες όσοι και οι...

    Κρυφές κάμερες στο ξενοδοχείο ή το Αirbnb; Πώς θα τις εντοπίσετε

    Προ ημερών, η Airbnb ανακοίνωσε ότι, από τις 30...