Lady Gaga: Φίλησε στο στόμα μια γυναίκα στα γυρίσματα του Joker

    Ημερομηνία:

    Η Lady Gaga σκόρπισε χαρά στα γυρίσματα της τελευταίας της ταινίας. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, η οποία γυρίζει το Joker: Folie à Deux με τον Χοακίν Φίνιξ, υποδύεται μια ένθερμη θαυμάστρια του κακού του Batman.

    Σε μια σκηνή που γυρίστηκε στο Δημαρχείο της Νέας Υόρκης, η ηθοποιός σταματά μπροστά από μια γυναίκα που κρατάει μια εφημερίδα με τίτλο Crazy in Love και φωτογραφίες του χαρακτήρα που υποδύεται της Χάρλεϊ Κουίν και του Joker.

     

    Την επόμενη στιγμή, η Lady Gaga, που σύντομα θα γινόταν γνωστή ως Harley Quinn, άρπαξε τη γυναίκα και τη φίλησε στο στόμα.

     

    Η Gaga για την εν λόγω σκηνή ήταν ντυμένη με ένα κόκκινο, λευκό και μπλε φλοράλ φόρεμα, ένα σκούρο μπλε παλτό.

    Η Lady Gaga τα τελευταία χρόνια έχει συγκεντρώσει ένα εντυπωσιακό βιογραφικό στην υποκριτική.

    Η ερμηνεία της στην ταινία του 2018 A Star Is Born (Ένα αστέρι γεννιέται) απέσπασε καλές κριτικές και κέρδισε βραβείο Όσκαρ καλύτερου τραγουδιού για το Shallow.

    Η ερμηνεία της Gaga στο House of Gucci το 2021 απέσπασε επαίνους από τους κριτικούς κινηματογράφου.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η περιπέτεια του 58χρονου που ξεψύχησε σε ασθενοφόρο – Δεν τον δεχόταν το νοσοκομείο

    Τραγική κατάληξη είχε ένας 58χρονος, που υπέστη οξύ έμφραγμα...

    Το χειρότερο σενάριο για σεισμό στην Ιαπωνία: 9 Ρίχτερ, 300.000 νεκροί και ζημιές που φτάνουν το μισό ΑΕΠ της χώρας

    Η οικονομία της Ιαπωνίας θα μπορούσει να καταγράψει απώλειες έως και...

    Συνταγή για γαρίδες με ρύζι και αρακά – Ένα νόστιμο και θρεπτικό πιάτο

    Οι γαρίδες με ρύζι και αρακά είναι ένα νόστιμο...

    Γλυκά Νερά: Φοιτητής εξ αποστάσεως ο δολοφόνος της Καρολάιν

    Από το κελί του στο σωφρονιστικό κατάστημα Μαλανδρίνου, όπου κρατείται...