Λαγός στο Εφετείο: Για την Ορθοδοξία και την Ελλάδα, αξίζει κάθε θυσία

    Ημερομηνία:

    Στο Εφετείο μετήχθη ο καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Γιάννης Λαγός. Ο ευρωβουλευτής που εκδόθηκε από τις βελγικές αρχές μετά από ένταλμα της Ελλάδας οδηγείται στον Εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών ο οποίος θα του επιδόσει φυλακτήριο ώστε να μεταχθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα για να εκτίσει την ποινή του.

    Παρών θα είναι και ο αρμόδιος για τις εκδόσεις εισαγγελικός λειτουργός προκειμένου να πιστοποιήσει ότι έχουν τηρηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες για την έκδοση του καταδικασμένου.

    Λαγός στο Εφετείο: Για την Ορθοδοξία και την Ελλάδα, αξίζει κάθε θυσία

    Η μεταγωγή του Γ. Λαγού έγινε με κλούβα που συνοδευόταν από δύο τζιπ της Αστυνομίας και ισχυρή δύναμη. Βγαίνοντας από το όχημα, για να εισέλθει στο κτίριο του Εφετείου, φώναξε: «Για την Ορθοδοξία και την Ελλάδα, αξίζει κάθε θυσία».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Βραβεύει την Γ. Αϊβάζη η Ακαδημία των Σπορ

    Για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β΄ εθνικής κατηγορίας...

    Πάτρα – Νικόλας Σερέτης: Μην κατεβάσετε χειμωνιάτικα ακόμη

    Σταθερός και σχετικά ήπιος αναμένεται ο καιρός στην Πάτρα...

    Αννα Μαστοράκου: «Το Κράτος αυτοκτονεί, σκοτώνει τη διάγνωση»

    Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και Αντιπεριφερειάρχης Υγείας,...

    Τσίπρας για θρίαμβο Μαμντάνι: Είναι νίκη απέναντι στην ολιγαρχία και τις δυναστείες

    Στην επικράτηση του Ζοχράν Μαμντάνι ο οποίος εξελέγη δήμαρχος...