Ο Λάκης Γαβαλάς εξέφρασε δημοσίως τη διαφωνία του σχετικά με την εκκεντρική φωτογράφιση που έκανε ο Βασίλης Μπισμπίκης, ποζάροντας με διχτυωτές κάλτσες και κόκκινα τακούνια.
Ο γνωστός σχεδιαστής μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Το πρωινό» του ΑΝΤ1 το πρωί της Τρίτης (17.06.2025) αναφέρθηκε στην εν λόγω φωτογράφιση, κρίνοντας με αυστηρότητα τον Βασίλη Μπισμπίκη. Παράλληλα, ο Λάκης Γαβαλάς υπογράμμισε ότι ο ανδρισμός δεν καθορίζεται από το ντύσιμο.
«Ο συγκεκριμένος, ως τρανς γυναίκα, είναι αποτυχημένος. Είτε η φωτογράφος, είτε ο ίδιος δεν είπαν ότι πρέπει να κατέβει η φωτογραφία. Παλιά ντυνόμασταν γυναίκες στα καρναβάλια για να κάνουμε τη διαφορά. Στις μοντέρνες εποχές, οι άνθρωποι πρέπει να σέβονται τη διαφορετικότητα. Είναι άσχημη η φωτογραφία αυτή με τη διχτυωτή κάλτσα», δήλωσε ο Λάκης Γαβαλάς για τον Βασίλη Μπισμπίκη.