Λάμπης Λιβιεράτος: Υποψήφιος στις εκλογές με τον συνδυασμό της Μαρίνας Πατούλη

    Ημερομηνία:

    Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε η Μαρίνα Πατούλη, η οποία ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του Λάμπη Λιβιεράτου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με τον συνδυασμό της. «Ήρθαμε με την κυρία Πέγκυ Γρίβα, που είναι υποψήφια στον συνδυασμό μας, να ακούσουμε τον Λάμπη, που έχουμε τη χαρά να μας αγκαλιάσει και να συστρατευθεί μαζί μας» δήλωσε, αρχικά, η ίδια.

    Και συνέχισε: «Με τον κύριο Λιβιεράτο γνωριζόμαστε χρόνια. Το περασμένο Σάββατο είχαμε έρθει εδώ, μιλήσαμε με τον Λάμπη και πραγματικά αγκάλιασε με πολλή αγάπη την πρότασή μου». Η κυρία Πατούλη έχει κάνει γνωστό πως διεκδικεί τη θέση της δημάρχου στο Δήμο Πεύκης – Λυκόβρυσης.

    «Έχω μεγαλώσει στην Πεύκη, έχω παίξει στις αλάνες. Πολλοί που είναι υποψήφιοι παίζαμε από μικρά παιδιά. Είναι ένας τόπος που τον γνωρίζω καλά. Ήμουν και εκλεγμένη από το 2014. Εισπράττω ένα πολύ ευνοϊκό κλίμα, όχι μόνο αποδοχής και αγάπης αλλά και εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου για την επόμενη μέρα για τον Δήμο μας» κατέληξε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εξαφάνιση Λόρας: «Δεν ήταν μόνη της στην πτήση» – Νέα μαρτυρία για την 16χρονη

    Σχεδόν ένα μήνα μετά την εξαφάνισή της, η Λόρα...

    Νέα αναβολή στη δίκη του ιερέα από το Αγρίνιο – Καθαίρεση και σε δεύτερο βαθμό από το Συνοδικό Δικαστήριο

    Νέα αναβολή δόθηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Μεσολογγίου στην...

    Γλυφάδα: Έκκληση από τα αδέρφια του πατροκτόνου στη Γλυφάδα – «Δείξτε λίγη ανθρωπιά»

    Το μνημόσυνο για τις εννέα ημέρες από τον θάνατο...

    Τέμπη: Στη δημοσιότητα το πόρισμα για την πυραντοχή των καθισμάτων – Δεν πληρούσαν τις προδιαγραφές

    Τα καθίσματα της επιβατικής αμαξοστοιχίας Intercity 62 που συγκρούστηκε...