Λάρισα: Έφυγε από τη ζωή 55χρονος όταν έμαθε για το τροχαίο στη Ρουμανία

Ημερομηνία:

Ακόμη μία δυσάρεστη είδηση ήρθε να προστεθεί στην ήδη «μαύρη» μέρα που ζει η οικογένεια του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, ένας 55χρονος στη Λάρισα, όταν έμαθε για το πολύνεκρο τροχαίο στη Ρουμανία, «έφυγε» από τη ζωή προδομένος από την καρδιά του.

Το μεσημέρι της Τρίτης (27/1) επτά φίλοι του ΠΑΟΚ έχασαν τη ζωή τους όταν το μίνι λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν με προορισμό τη Γαλλία για το παιχνίδι κόντρα στη Λιόν (29/1, 22:00), συγκρούστηκε με βυτιοφόρο που κουβαλούσε αλκοόλ. Τρεις άλλοι επιβαίνοντες τραυματίστηκαν, ωστόσο όλοι τους είναι εκτός κινδύνου.

Όμως, στη Λάρισα, ένας άλλος οπαδός του ΠΑΟΚ δεν άντεξε όταν έμαθε τα τραγικά γεγονότα. Ο 55χρονος πιθανότατα είχε πρόβλημα με την καρδιά του και πληροφορίες του ΑΠΕ ΜΠΕ θέλουν να είχε προγραμματίσει επέμβαση. Ωστόσο, τον πρόλαβαν τα γεγονότα με αποτέλεσμα να υποστεί καρδιακό επεισόδιο και να φύγει (και αυτός) πρόωρα από τη ζωή.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Στο βάθρο του νικητή μαθητές του Ειδικού Γυμνασίου – Λυκείου Πάτρας

Ευρισκόμενοι οι ίδιοι καθημερινά μπροστά σε εμπόδια, τα οποία...

Πυρκαγιές: Πολύ υψηλός κίνδυνος την Πέμπτη σε 4 περιοχές

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) προβλέπεται για...

Δεύτερο συμβάν στον Μαραθιά μετά τον 10χρονο! Αυτή τη φορά κατέληξε σε τραγωδία

Δυστυχώς τραγική ήταν η κατάληξη είχε το μπάνιο μιας...

Πάτρα: Η «Αντιγόνη» του Σοφοκλή το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου

Οι θεατρικές παραστάσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας συνεχίζονται...