Λάρισα: Κρατούμενος… «έραψε» το στόμα του ως διαμαρτυρία – Ήθελε να αλλάξει φυλακή

    Ημερομηνία:

    Κρατούμενος στη Λάρισα αποφάσισε να προχωρήσει σε μία δική του διαμαρτυρία, ζητώντας να αλλάξει φυλακή.

    Σύμφωνα με το onlarissa.gr, μια όχι και τόσο συνηθισμένη απόφαση έλαβε ένας 31χρονος κρατούμενος των Φυλακών Λάρισας, προκειμένου να ικανοποιηθεί το αίτημά του να μεταχθεί σε άλλο σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας.

    Ο 31χρονος Ρουμάνος «έραψε» από μόνος του το στόμα του, προκειμένου, όπως -σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία»- ανέφερε χθες, να μεταφερθεί σε άλλες φυλακές της χώρας, λόγο για τον οποίο μάλιστα προχωρά και σε απεργία πείνας.

    Σύμφωνα, πάντως, με τις μέχρι τώρα αναφορές από τον τρόπο που επέλεξε ο 31χρονος να διεκδικήσει την ικανοποίηση του αιτήματός του, δεν προκύπτει πρόβλημα με την υγεία του, ούτε εμποδίζεται η σίτισή του.

    Να σημειωθεί ότι στο παρελθόν και άλλοι κρατούμενοι έχουν επιλέξει να διαμαρτυρηθούν με τον ίδιο, επώδυνο τρόπο.

    Στο μεταξύ, άσχετα με τη διαμαρτυρία και την έκβαση του αιτήματος, ο 31χρονος Ρουμάνος συνελήφθη έπειτα από αυτοτραυματισμό συγκρατούμενού του. Έτσι, χθες οδηγήθηκε ενώπιον της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών, όπου του ασκήθηκε δίωξη για εκβιασμό, με αποτέλεσμα ο 31χρονος να παραπεμφθεί στον Ανακριτή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γλυφάδα: Έκκληση από τα αδέρφια του πατροκτόνου στη Γλυφάδα – «Δείξτε λίγη ανθρωπιά»

    Το μνημόσυνο για τις εννέα ημέρες από τον θάνατο...

    Τέμπη: Στη δημοσιότητα το πόρισμα για την πυραντοχή των καθισμάτων – Δεν πληρούσαν τις προδιαγραφές

    Τα καθίσματα της επιβατικής αμαξοστοιχίας Intercity 62 που συγκρούστηκε...

    Κλέβουν σχεδόν έξι εκατομμύρια λίτρα το χρόνο

    Η Ελληνική Αστυνομία σε συντονισμένες επιχειρήσεις των τελευταίων εβδομάδων...