Λάρισα: «Πολτοποιήθηκε το κεφάλι του» – Σοκάρει η περιγραφή για τον θάνατο του 22χρονου φοιτητή

    Ημερομηνία:

    Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία στη Λάρισα από την τραγωδία που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο κέντρο της πόλης με θύμα έναν 22χρονο φοιτητή που τον καταπλάκωσε τοίχος.

    Ο φοιτητής Oικονομικών περνούσε από εγκαταλελειμμένο κτίριο με την παρέα του έπειτα από έξοδο. Στο πέρασμά του κλώτσησε την πόρτα, με αποτέλεσμα το τοιχίο που στηριζόταν να πέσει και να τον καταπλακώσει.

    φοιτητής- Χανιά- Λάρισα

    Ο άνθρωπος που έτρεξε να βοηθήσει την παρέα των παιδιών που ούρλιαζαν σοκαρισμένα μόλις συνέβη το κακό, εξηγεί πώς ακριβώς συνέβη το τραγικό περιστατικό που κόστισε την ζωή στο 22χρονο παλικάρι από την Κρήτη.

    «Περνώντας κλώτσησε την πόρτα ή απλά πήγε να στηριχτεί από αυτή γιατί είχε παραπατήσει, και τότε γκρεμίστηκε το ετοιμόρροπο ήδη τοιχίο και έπεσε στο κεφάλι του πολτοποιώντας το», περιγράφει ο περίοικος, σύμφωνα με το onlarissa.gr.

    Λάρισα- φοιτητής

     

    Τα συγκινητικά μηνύματα στο σημείο της τραγωδίας στο κέντρο της Λάρισας

    Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η προσέλευση απλού κόσμου, όπως επίσης φίλων και συμφοιτητών, στο σημείο όπου ο 22χρονος Νίκος Μπιτσάκης άφησε την τελευταία πνοή του.

    Στην οδό Ασκληπιού, μπροστά από την μισογκρεμισμένη κολόνα και την σκουριασμένη μεταλλική πόρτα, πλήθος τα λουλούδια, τα κεριά μα και τα μηνύματα με δύο λόγια για το παλικάρι που έφυγε τόσο άδικα.

    Λάρισα- φοιτητής

    Λάρισα: «Πολτοποιήθηκε το κεφάλι του» – Σοκάρει η περιγραφή για τον θάνατο του 22χρονου φοιτητή

    Μεταξύ αυτών ξεχωρίζουν το μήνυμα από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, όπου φοιτούσε ο Νίκος, όπως και αναφορές για τρισάγιο σήμερα στις 10.00 το πρωί, όπως και για συγκέντρωση στις 7 το απόγευμα στην Κεντρική Πλατεία, σύμφωνα με το larissanet.gr.

    Λάρισα- φοιτητής

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έπεσαν από το μπαλκόνι κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης

    Πολλά ατυχήματα έχουμε ακούσει να συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της ερωτικής...

    Τα 4 αντικείμενα που πρέπει να κουβαλάς μαζί σου καθημερινά

    Κάποιοι το αποκαλούν τάση, άλλοι τρόπο ζωής ή χόμπι,...

    Η Ρωσίδα καλλονή που θα “στοιχειώσει” τα όνειρα σας!

    Όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές οι Ρωσίδες έχουν από...

    «Είμαι αυτοδημιούργητη» δήλωσε η Πάρις Χίλτον και προκάλεσε αντιδράσεις – «Είσαι σε παραλήρημα» της γράφουν

    Αντιδράσεις προκάλεσε στα social media δήλωση της Πάρις Χίλτον ότι είναι...