Λαύριο: Αμετανόητος ο καθηγητής για το φυλλάδιο με ομοφοβικό περιεχόμενο – «Δεν ξέρω αν θέλω να επιστρέψω στο σχολείο»

    Ημερομηνία:

    Αντιδράσεις προκάλεσε η κίνηση ενός καθηγητή στο Λαύριο να μοιράσει φυλλάδιο με ομοφοβικό περιεχόμενο σε μαθητές Γυμνασίου.

    Παρά τις αντιδράσεις, ο καθηγητής δεν μετανιώνει για την κίνησή του και σε δηλώσεις που έκανε το MEGA ανέφερε ότι δεν περίμενε να πάρει τέτοια τροπή η υπόθεση, καθώς έπειτα από καταγγελίες γονέων ο υπουργός Παιδείας, Κυριάκος Πιερρακάκης, τον έθεσε σε αναστολή.

    Δεν μπορούμε να κρίνουμε τα κείμενα του Αγίου Ιωάννη του Χρυσοστόμου αλλά δεν μπορεί βέβαια να το κατανοήσει ο καθένας αυτό. Ο ντόρος που έγινε δεν έκανε κακό μόνο σε εμένα αλλά και στα παιδιά», είπε αρχικά ο καθηγητής στην εκπομπή Buongiorno και συνέχισε:

    «Ήταν άκομψο το γεγονός ότι ο υπουργός Παιδείας με έθεσε σε αργία χωρίς να μπορέσω πρώτα να εξηγήσω τι συνέβη. Ούτε που πρόλαβα να μιλήσω με τον διευθυντή του σχολείου. Δεν περίμενα ότι θα έπαιρνε τέτοια τροπή όλο αυτό, αλλά δεν μετανιώνω που έδωσα τα φυλλάδια. Δεν νιώθω αδικημένος με την απόφαση του υπουργείου. Είμαι 25 χρόνια στα σχολεία ως καθηγητής. Υπάρχουν μαθητές και γονείς που με στηρίζουν. Δεν ξέρω αν θα ήθελα να επιστρέψω στο σχολείο, θα το σκεφτώ».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σκληρή απάντηση της Αθήνας στο τουρκικό ΥΠΕΞ: Δεν επιτρέπουν υποδείξεις οι διάφορες πρακτικές της Άγκυρας

    Απάντηση στον εκπρόσωπο του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, ο οποίος εξαπέλυσε...

    ΠΑΤΡΑ: Εξι ανεκτίμητα δώρα από τον Βασίλη! Η τραγωδία με τον 40χρονο και η ζωή που χάρισε – ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ

    Στην ύψιστη προσφορά προχώρησε η οικογένεια του 40χρονου οικοδόμου, Βασίλη,...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Μεγάλη φωτιά μέσα στη νύχτα – Ηχησε 112 – ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

    Μεγάλη φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική περιοχή και σημεία με...

    Mochi: Πώς φτιάχνεται το ιαπωνικό γλυκό που κάνει θραύση

    Το mochi (προφέρεται «μότσι») δεν μοιάζει σχεδόν με καμία λιχουδιά από...