Λένα Δροσάκη για δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Έχουμε μία αξιοπρέπεια και γι’ αυτό δεν εγκαταλείπουμε»

    Ημερομηνία:

    Η Λένα Δροσάκη μίλησε για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, παραχωρώντας συνέντευξη στην εκπομπή του OPEN, «Πρωινό Σουσου», αναφέροντας πως αναμένει την ολοκλήρωση της διαδικασίας και την τελική απόφαση του δικαστηρίου.

    «Θέλω να συνεχιστεί η δίκη για να ολοκληρωθεί επιτέλους. Φαντάζομαι, ότι το θέλουμε και οι δύο πλευρές. Έχουμε ανάγκη να ολοκληρωθεί, να διαδραματιστεί όλο αυτό το γεγονός με την αξία, την αξιοπρέπεια και τον σεβασμό που αρμόζει σε όλους μας, ως άνθρωποι, ως γυναίκες, ως άνδρες, ως θύματα ή κατηγορούμενοι. Έχουμε μία αξιοπρέπεια και γι’ αυτό δεν εγκαταλείπουμε. Θέλω να αλλάξουν τα πράγματα. Να μην μείνουμε εκεί από όπου ξεκινήσαμε», είπε αρχικά η Λένα Δροσάκη.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Βασίλης Καλογήρου: Τα ερωτήματα που θα απαντήσουν οι γονείς

    Στον απόηχο των συνεχών αποκαλύψεων για τον θάνατο του...

    Κυκλάδες: Πάνω από 23.500 δονήσεις από τις 26 Ιανουαρίου – «Η σεισμικότητα παρουσιάζει σταδιακή ύφεση», αναφέρει το ΕΚΠΑ

    Πάνω από 23.500 σεισμικές δονήσεις έχουν σημειωθεί από τις 26 Ιανουαρίου...

    ΠΑΤΡΑ: “Εφυγε” στα 37 ο Γιώργος Αποστολίδης

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟ ΧΡΗΣΤ. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΕΤΩΝ 37 ΘΑΝΟΝΤΑ ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ...
    Best Shop