Λένα Δροσάκη: Ο έρωτας και η προσωπική της ζωή – «Περνάω καλά»

    Ημερομηνία:

    Η Λένα Δροσάκη σε δηλώσεις που παραχώρησε στις τηλεοπτικές κάμρες μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το αν είναι έτοιμη να προχωρήσει στην προσωπική της ζωή με την ίδια να έρχεται σε αμηχανία.

    «Πώς το ορίζει αυτό κανείς; Πώς ορίζει κανείς το πότε είναι έτοιμος; Είναι πολύ υποκειμενικό αυτό κι εγώ δεν θέλω να απαντήσω κάτι τέτοιο τώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

     «Περνάω καλά», κατέληξε η ηθοποιός.

    Υπενθυμίζεται ότι ο σύζυγος της ηθοποιού, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» όπου εξήγησε το θέμα της διαχείρισης του διαζυγίου τους.

     «Τίποτα δεν γίνεται χωρίς πολλή δουλειά, χρειάζεται κατανόηση και χρόνος για να μπορέσουν αυτοί οι δύο άνθρωποι να μπουν σε ένα κοινό μονοπάτι που έχει να κάνει με το παιδί. Οι δυσκολίες θέλουν δουλειά. Συμβουλευτήκαμε και ψυχολόγο για το πώς θα διαχειριστούμε όλο αυτό σε συνδυασμό με το παιδί», είχε πει.

    Στη συνέχεια, είχε αναφέρει: «Συνεχίζουμε μέχρι και σήμερα να τον συμβουλευόμαστε, γιατί είναι μεγάλη βοήθεια για το ζευγάρι που δεν είναι μαζί».

    Το παιδί τους, είχε δηλώσει: «Ο Αναστάσης είναι 3μιση ετών και είναι μέσα στην τρέλα. Χαίρομαι πολύ τις στιγμές μαζί του και προσπαθώ και εγώ να περνάω όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μπορώ μαζί του».

    Ενώ, στο τέλος σχολίασε: «Με τη Λένα μένουμε πολύ κοντά για χάρη του Αναστάση, κάνω τα αδύνατα δυνατά για να βρεθώ κοντά του, όταν η Λένα δεν είναι εκεί ή δεν μπορεί».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Σήμερα στη Λακκόπετρα η κηδεία της 6χρονης – Δεν τα κατάφερε…

    Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 6 ετών...

    Ανεξέλεγκτη η δράση του παράνομου τζόγου: Δεκάδες λέσχες εντοπίζονται σε Αττική και επαρχία

    Οι παράνομες λέσχες παιγνίων στην Αττική ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια. Σε υπόγεια, αποθήκες...

    Νεκρός γνωστός γιατρός που έπεσε από τον τρίτο όροφο οικοδομής

    Τραγωδία σημειώθηκε στην Ξάνθη, καθώς ένας άνδρας 65 περίπου ετών...