Λένα Πλάτωνος, Λάκης Παπαδόπουλος & Νίκος Μωραΐτης: Ακούστε το νέο τραγούδι «Για μας»

    Ημερομηνία:

    Η Λένα Πλάτωνος, η πρωτοπόρος της ελληνικής ηλεκτρονικής μουσικής, χαρίζει τη φωνή της στο νέο τραγούδι του Λάκη Παπαδόπουλου, με τίτλο «Για μας», σε στίχους του καταξιωμένου στιχουργού Νίκου Μωραΐτη.

    Ο Λάκης Παπαδόπουλος με το «Για μας», ξαφνιάζει, για άλλη μια φορά, ευχάριστα, αποδεικνύοντας ότι το συνθετικό του ταλέντο διασχίζει με άνεση τα όρια που θεωρητικά χωρίζουν τα διάφορα μουσικά είδη.

    Ο Νίκος Μωραΐτης γράφει λιτά και εύστοχα έναν ύμνο στο «μαζί», βάλσαμο μετά από το τόσο «χωριστά» που έχουμε βιώσει.

    Κι όχι μόνος

    Κι όχι μόνη

    πια

    Η Λένα Πλάτωνος ερμηνεύει αέρινα και ονειρικά, συνεπής στη μαγική της φύση που την καθιστά αγαπημένη της νεότητας, κάθε εποχής.

    Το «Για μας», τραγούδι με ρεμβώδη, ηλεκτρική ψυχή είναι ένα παραθυράκι που βλέπει στον ιδεατό κόσμο τριών εμπνευσμένων δημιουργών. Τον οραματικό κόσμο της αγάπης και της συγχώρεσης.

    Το τραγούδι κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group σε ψηφιακή μορφή και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

    Το εξώφυλλο της κυκλοφορίας του «Για μας» έχει φιλοτεχνήσει ο Άγγελος Παπαδόπουλος.

    Ακούστε το εδώ

    TA

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ: Πέντε υπουργοί από σήμερα στην Πάτρα

    Η καρδιά της ελληνικής επιχειρηματικότητας μεταφέρεται στην Πάτρα το...

    Πάτρα: Στον ανακριτή το δίδυμο που ληστεψε ντελιβερά

    Στον Ανακριτή οδηγείται σήµερα το «δίδυµο» που αποπειράθηκε να...

    «Ήμουν διαρκώς κουρασμένη μέχρι που άρχισα να κοιμάμαι χωρίς το κινητό τηλέφωνο στο δωμάτιό μου»

    Υπάρχει κάποιος εκεί έξω που δεν κοιμάται με το κινητό του τηλέφωνο στο προσκεφάλι του,...

    Νέα περιστατικά βίας σε σχολεία της Πάτρας! 13χρονοι με χειροπέδες! Βγήκαν και αιχμηρά αντικείμενα

    Δύο νέα σοβαρά επεισόδια μεταξύ ανηλίκων στην Πάτρα, το...