Λένα Πλάτωνος, Λάκης Παπαδόπουλος & Νίκος Μωραΐτης: Ακούστε το νέο τραγούδι «Για μας»

    Ημερομηνία:

    Η Λένα Πλάτωνος, η πρωτοπόρος της ελληνικής ηλεκτρονικής μουσικής, χαρίζει τη φωνή της στο νέο τραγούδι του Λάκη Παπαδόπουλου, με τίτλο «Για μας», σε στίχους του καταξιωμένου στιχουργού Νίκου Μωραΐτη.

    Ο Λάκης Παπαδόπουλος με το «Για μας», ξαφνιάζει, για άλλη μια φορά, ευχάριστα, αποδεικνύοντας ότι το συνθετικό του ταλέντο διασχίζει με άνεση τα όρια που θεωρητικά χωρίζουν τα διάφορα μουσικά είδη.

    Ο Νίκος Μωραΐτης γράφει λιτά και εύστοχα έναν ύμνο στο «μαζί», βάλσαμο μετά από το τόσο «χωριστά» που έχουμε βιώσει.

    Κι όχι μόνος

    Κι όχι μόνη

    πια

    Η Λένα Πλάτωνος ερμηνεύει αέρινα και ονειρικά, συνεπής στη μαγική της φύση που την καθιστά αγαπημένη της νεότητας, κάθε εποχής.

    Το «Για μας», τραγούδι με ρεμβώδη, ηλεκτρική ψυχή είναι ένα παραθυράκι που βλέπει στον ιδεατό κόσμο τριών εμπνευσμένων δημιουργών. Τον οραματικό κόσμο της αγάπης και της συγχώρεσης.

    Το τραγούδι κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group σε ψηφιακή μορφή και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

    Το εξώφυλλο της κυκλοφορίας του «Για μας» έχει φιλοτεχνήσει ο Άγγελος Παπαδόπουλος.

    Ακούστε το εδώ

    TA

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Κατερίνα Καινούργιου στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της (φωτογραφία)

    Η Κατερίνα Καινούργιου η οποία διανύει μία από τις πιο όμορφες...

    Το ταχυδρομείο στην Δάφνη Καλαβρύτων και η σημασία του

    Εγραψε ο γνωστός Πατρινός με το ψευδώνυμο στο διαδικτυο...

    Τρεις 22χρονοι μόλις έγιναν δισεκατομμυριούχοι – Πώς έσπασαν το ρεκόρ του Mark Zuckerberg

    Τρεις 22χρονοι παιδικοί φίλοι έγιναν οι νεότεροι δισεκατομμυριούχοι στην...

    Πάτρα: Ημερίδα για τη «Διαχείριση πυρόπληκτων ελαιοδέντρων» την Κυριακή 9/11

    Ο Σύλλογος Γεωπόνων Αχαΐας, Κεφαλληνίας και Ζακύνθου, σε συνεργασία...