Λέων κατά ιατροδικαστών – Δεν μπορεί άλλα να λένε το πρωί άλλα το βράδυ

    Ημερομηνία:

    «Μιλάμε για το έγκλημα του αιώνα, για 3 αγγελούδια δεν μπορεί αυτό να γίνει μάχη μεταξύ ιατροδικαστών»: Με αυτά τα λόγια ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων αναφέρθηκε στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου στην  Πάτρα και φανερά εκνευρισμένος, εξέφρασε την αντίθεσή του με όλη αυτή τη «μάχη» που έχει προκύψει μεταξύ ιατροδικαστών.

    «Τα επιστημονικά ευρήματα είναι ξεκάθαρα, δεν μπορεί οι εξετάσεις της Μαλένας και της Ίριδας να είναι πεντακάθαρες και εμείς να μιλάμε για δηλητηρίαση», είπε στον ΑΝΤ1.

    «Υπάρχουν συνάδελφοι που το πρωί μιλάνε για ασφυξία και το βράδυ της ίδιας μέρας για δηλητηρίαση», πρόσθεσε και τόνισε πως «στην επιστήμη δεν υπάρχουν αδιέξοδα, η λύση που δίνουν οι εισαγγελικές αρχές είναι η μόνη λύση».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ναύπακτος: Ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα εκδηλώσεων του Δήμου για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

    Το Πρόγραμμα Εκδηλώσεων του Δήμου Ναυπακτίας για τα Χριστούγεννα και...

    Πάτρα: Η συλλογή διηγημάτων του Κωνσταντίνου Μάγνη

    Τη συλλογή διηγημάτων του Κωνσταντίνου Μάγνη με τίτλο «Η...

    Η ΟΕΒΕΣΝΑ στηρίζει τις αγροτικές κινητοποιήσεις

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΒΕΣΝΑ, παρακολουθώντας τις εξελίξεις στον...

    Η Γεωργία Ντάτσικα στην Κινητοποίηση για τον Οδοντωτό – Διακοπτό – φωτο

    Εγραψε η αντιπεριφερειάρχης Γεωργία Ντάτσικα: Σήμερα συμμετείχα, μαζί με τον...