Λέσβος: 53 μετανάστες διέσωσε το λιμενικό – Χειροπέδες σε 6 διακινητές

    Ημερομηνία:

    Στη θέα του σκάφους του λιμενικού, 6 αλλοδαποί έβγαλαν την εξωλέμβια μηχανή και την έριξαν στη θάλασσα.

    Στον εντοπισμό και τη διάσωση 53 μεταναστών προχώρησαν άνδρες του λιμενικού στη Λέσβο στη θαλάσσια περιοχή «ΑΓΡΙΕΛΙΑ».

    Ειδικότερα, πλοίο ανοιχτής θαλάσσης του λιμενικού – ελληνική ακτοφυλακή, το οποίο έκανε περιπολία, εντόπισε φουσκωτή μηχανοκίνητη βάρκα με 53 μετανάστες. Στη θέα του σκάφους του λιμενικού, 6 αλλοδαποί έβγαλαν την εξωλέμβια μηχανή και την έριξαν στη θάλασσα.

    ICECAP

    Ταυτόχρονα, έσκισαν την επιφάνεια της βάρκας, με αποτέλεσμα να μπουν νερά, και κάποιοι από τους επιβαίνοντες να βρεθούν στη θάλασσα.

    Στην περιοχή είχε σπεύσει και ένα πλωτό περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το οποίο περισυνέλλεξε όλους τους ανθρώπους και κατόπιν τους μετέφερε με ασφάλεια στο λιμάνι της Μυτιλήνης.

    Η φουσκωτή βάρκα βυθίστηκε.

    Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθησαν 6 αλλοδαποί ηλικίας 22, 28, 23, 24, 25 και 18 ετών, ως διακινητές. Οι υπόλοιποι μεταφέρθηκαν στο ΚΥΤ «ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ».

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ: Αισιοδοξία για τον Αγγελο στην ΜΕΘ Παίδων Ρίου – Αυτό είναι το παιδάκι που κινδύνευσε στη φωτιά

    Στην ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας εξακολουθεί...

    Γεύμα Αγάπης από τον Ροταριανό Όμιλο Πάτρα Κωστής Παλαμάς

    Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τη Μεγάλη Τετάρτη...

    Πάτρα: Διάλεξη του διακεκριμένου αρχαιολόγου Δρ. Γιώργου Σκιαδαρέση

    Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αχαΐας προσκαλεί το κοινό της περιοχής...