Λέσβος – Άγιος Ραφαήλ: έκλεισε η μονή λόγω κρουσμάτων

    Ημερομηνία:

    Έκλεισε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού το μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ στη Θερμή της Λέσβου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, νοσεί η ηγουμένη και άλλες μοναχές της Μονής Ταβιθά. Ήδη στο μοναστήρι έχει μεταβεί κλιμάκιο του ΕΟΔΥ προκειμένου να ελέγξουν το σύνολο των μοναχών και των εργαζομένων εκεί.

    Φλίγκος

    Την ίδια ώρα, την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Μυτιλήνης προκάλεσε σύμφωνα με το σταθμό Αιγαίου της ΕΡΤ σειρά δημοσιευμάτων σχετικά με τη μετάδοση του κορονοϊού σε μεγάλο αριθμό κατοίκων της περιοχής και επισκεπτών του εορτάζοντος ναού του Αγίου Δημητρίου σε χωριό του Ευεργέτουλα της Λέσβου.

    Η Εισαγγελία διέταξε τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης η οποία και πρέπει να περαιωθεί εντός 15θημέρου, προκειμένου να ελεγχθεί αν ο ιερέας του ναού λειτούργησε την παραμονή της γιορτής, τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου, και ανήμερα της γιορτής του Αγίου Δημητρίου άρρωστος όντας από κορονοϊό.

    Μάλιστα φέρεται ότι κοινώνησε μεγάλο αριθμό πιστών στη διάρκεια των Θείων Λειτουργιών εκείνη την ημέρα, αλλά και τις επόμενες μέρες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΑΔΕ: Ενισχύεται με 385 νέους εφοριακούς και τελωνειακούς υπαλλήλους

    Στις υπηρεσίες της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) εντάσσονται...

    OnlyFans: Ποια εταιρεία θέλει να την εξαγοράσει έναντι $8 δισ.

    Την εξαγορά της OnlyFans με αποτίμηση 8 δισεκατομμύρια δολαρίων εξετάζει επενδυτική εταιρεία από...

    Forbes: Οι 5 ευρωπαϊκές πόλεις που προτείνει στους Αμερικανούς για κατοικία – Η μία είναι στην Ελλάδα

    «Καθώς οι τιμές των ακινήτων στη Βόρεια Αμερική συνεχίζουν να ανεβαίνουν, περιοχές της...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Τρία εγκαταλειμμένα παιδιά στο Νοσοκομείο Πύργου

    Σε αδιέξοδο φαίνεται να οδηγείται η φροντίδα κακοποιημένων παιδιών...