Λευκάδα: Viral ο τουρίστας που έτρεχε να προλάβει το πλοίο που έφευγε χωρίς εκείνον

    Ημερομηνία:

    Έτρεχε και δεν έφτανε τουρίστας στη Λευκάδα, με τις εικόνες που ανέβηκαν στο διαδίκτυο, να γίνονται viral.

    Όταν διαπίστωσε πως το πλοίο άρχισε να φεύγει από την παραλία που έκανε μπάνιο, χωρίς εκείνον, σήκωσε τα χέρια και άρχισε να φωνάζει στον καπετάνιο. Για καλή του τύχη, τον είδαν και το καραβάκι σταμάτησε, μέχρι ο ίδιος να μπορέσει να επιβιβαστεί.

    Βίντεο στα social media δείχνει τον άτυχο άνδρα να τρέχει στην ακρογιαλιά, προσπαθώντας να κάνει σινιάλο στο πλοίο για να επιστρέψει, με τη λεζάντα να γράφει: «είναι και αυτές οι ατυχίες».

    Ο ίδιος έχασε το καραβάκι με το οποίο θα γυρνούσε από την παραλία. Ωστόσο εν τέλει το καράβι γύρισε πίσω και τον παρέλαβε.

    Το βίντεο ανέβηκε στα social media και ξεκίνησε το ταξίδι του, στο διαδίκτυο. Όσο για τον τουρίστα, είναι βέβαιο ότι θα αργήσει να ξεχάσει τα όσα έζησε στην παραλία της Λευκάδας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι… πιπεράτες αποκαλύψεις της Ντιλέτα Λεότα: «Μου βάζω άριστα 10 στο κρεβάτι, είμαι ηφαίστειο σαν την Αίτνα»

    Η Ντιλέτα Λεότα είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στην αθλητική δημοσιογραφία....

    Καλύτερη ταινία η «μία μάχη μετά την άλλη» στα BAFTA, η λίστα των νικητών

    Η ταινία «Μια μάχη μετά την άλλη», η μαύρη κωμωδία του...

    Κοντοσούβλι 130 μέτρων για ρεκόρ Γκίνες στην Αμφίκλεια

    Χιλιάδες επισκέπτες βρέθηκαν στην Αμφίκλεια, όπου στήθηκε μία γιγάντια σούβλα...

    Νομικοί στηρίζουν τον Πατρινό γιατρό Δημήτρη Ζιαζιά

    Αναδημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο, το οποίο μέχρι στιγμής έχει...