Λευτέρης Ελευθερίου για Παύλο Χαϊκάλη: «Χάνει τη δουλειά του, χωρίς η υπόθεσή του να είναι δικάσιμη»

    Ημερομηνία:

    Ο Παύλος Χαϊκάλης έχει βρεθεί ξανά στο επίκεντρο, εξαιτίας της απόφασης της παραγωγής της ταινίας «Καρδίτσα Forever» να τον αντικαταστήσει με τον Σωτήρη Καλυβάτση. Ο Λευτέρης Ελευθερίου, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην εν λόγω ταινία, μίλησε στην κάμερα του «Super Κατερίνα» για τον συνάδελφό του.

    «Δεν ζήτησαν σε μένα κάτι, δεν είχα σκηνές με τον Παύλο Χαϊκάλη. Το έμαθα απ’ έξω. Κάποιες υποθέσεις θέλουν υπομονή, μέχρι να φτάσουν στο δικαστήριο. Κάποιες υποθέσεις με κάνουν λίγο να απορώ. Είχα δύο συνεργασίες, μια χαρά. Χάνει τη δουλειά του, χωρίς η υπόθεσή του να είναι δικάσιμη.

    Αν τω πω αυτό μπορεί κάποιος να πει “μα υποστηρίζεις κάποιον άνθρωπο που είχε παραβατική συμπεριφορά”. Έχουμε μπλεχτεί πάρα πολύ. Πρέπει να λυθεί μέσα στο Σωματείο. Περιφέρουμε ένα όνομα ενός ανθρώπου, χωρίς να ξέρουμε τι έχει γίνει» δήλωσε ο Λευτέρης Ελευθερίου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μαρκ Ζάκερμπεργκ: Γιατί τα έξυπνα γυαλιά θα αντικαταστήσουν τα smartphones (vid)

    Ο διευθύνων σύμβουλος της Meta, Μαρκ Ζάκερμπεργκ, προέβλεψε μια ριζική...

    Πρωταθλήτριες στα δάνεια οι ελληνικές τράπεζες

    Η σημαντική ενίσχυση των εργασιών των πιστωτικών ιδρυμάτων διαμορφώνει...

    Yπ. Ανάπτυξης: Πώς θα προχωρήσει στην ανάκτηση επιδοτήσεων ύψους 500 εκατ.

    Ποσό που ενδέχεται να φτάσει έως και το μισό δισεκατομμύριο...

    Διεθνές κάλεσμα για δράση στην Ερυθρά Θάλασσα: SOS από την παγκόσμια ναυτιλία

    Η νέα κρίση ασφαλείας στην Ερυθρά Θάλασσα, μετά τις πρόσφατες φονικές...