Λευτέρης Πανταζής για Μεταξά – Καπότση: Αγκαλιάζω τον γαμπρό μου, αγαπώ την κόρη μου και τους νιώθω και τους δύο παιδιά μου

    Ημερομηνία:

    Ο Λευτέρης Πανταζής έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στον ρόλο του ως πεθερός. Ο τραγουδιστής μίλησε για τη σχέση της κόρης του, Κόνι Μεταξά, με τον Μάριο Καπότση μετά τον χωρισμό τους, εκφράζοντας την αγάπη και τη στήριξή του και προς τους δύο.

    Φλίγκος

    Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Πρωινό», μίλησε για τη σχέση που έχει αναπτύξει με τον Μάριο Καπότση, ενώ δεν έκρυψε πως στηρίζει τις επιλογές της κόρης του, όποιες κι αν είναι. «Ο Μάριος είναι ένας άνθρωπος που έχουμε ζήσει μαζί έξι χρόνια και είναι το άλλο μισό της κόρης μου. Τα παιδιά τώρα είναι σε μια περίεργη φάση. Οι γονείς θέλουμε τα παιδιά μας να είναι χαρούμενα και ευτυχισμένα. Εάν τα βρουν μεταξύ τους, εμείς είμαστε εδώ και περιμένουμε τα καλά νέα. Εάν τα νέα δεν είναι καλά, δεν πειράζει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Πανταζής.
    Συνεχίζοντας, τόνισε πως ένας χωρισμός δεν σημαίνει ότι πρέπει να χαλάνε οι σχέσεις των ανθρώπων και σημείωσε πως «νιώθει και τον Μάριο Καπότση “παιδί του”». «Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να χαλάνε οι σχέσεις των ανθρώπων. Αν δεν τα βρουν, ας τραβήξει ο καθένας το δρόμο του και να είναι καλά και οι δύο. Ως πεθερός είμαι καλός. Αγκαλιάζω τον γαμπρό, αγαπώ την κόρη μου και τους νιώθω και τους δύο παιδιά μου», είπε κλείνοντας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    CNN: Αγωνία στους επιστήμονες για φονικούς μύκητες που μπορούν να «μας φάνε από μέσα προς τα έξω»

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/cnn-%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%bd%ce%af%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%ae%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%b5%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%86%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf/

    ΠΑΤΡΑ: Νέα καταγγελία για βιασμό από “σύντροφο”! Χειροπέδες σε 30χρονο

    Σοκ στην τοπική κοινωνία από μία καταγγελία για βιασμό...

    Ρίξαμε 50 βόμβες σε 30 δευτερόλεπτα για να εξοντώσουμε τον Μοχάμεντ Σινουάρ, είστε οι επόμενοι, απειλεί το Ισραήλ τους ηγέτες της Χαμάς

    Ο ηγέτης της Χαμάς Μοχάμεντ Σινουάρ σκοτώθηκε σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή σε σήραγγα...

    Playmobil: Η αληθινή ιστορία πίσω από τα μικρά πλαστικά ανθρωπάκια

    «Είναι πολύ ωραία τα μοντέλα σου Χανς, αλλά αν...