Λευτέρης Πανταζής για Μεταξά – Καπότση: Αγκαλιάζω τον γαμπρό μου, αγαπώ την κόρη μου και τους νιώθω και τους δύο παιδιά μου

    Ημερομηνία:

    Ο Λευτέρης Πανταζής έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στον ρόλο του ως πεθερός. Ο τραγουδιστής μίλησε για τη σχέση της κόρης του, Κόνι Μεταξά, με τον Μάριο Καπότση μετά τον χωρισμό τους, εκφράζοντας την αγάπη και τη στήριξή του και προς τους δύο.

    Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Πρωινό», μίλησε για τη σχέση που έχει αναπτύξει με τον Μάριο Καπότση, ενώ δεν έκρυψε πως στηρίζει τις επιλογές της κόρης του, όποιες κι αν είναι. «Ο Μάριος είναι ένας άνθρωπος που έχουμε ζήσει μαζί έξι χρόνια και είναι το άλλο μισό της κόρης μου. Τα παιδιά τώρα είναι σε μια περίεργη φάση. Οι γονείς θέλουμε τα παιδιά μας να είναι χαρούμενα και ευτυχισμένα. Εάν τα βρουν μεταξύ τους, εμείς είμαστε εδώ και περιμένουμε τα καλά νέα. Εάν τα νέα δεν είναι καλά, δεν πειράζει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Πανταζής.
    Συνεχίζοντας, τόνισε πως ένας χωρισμός δεν σημαίνει ότι πρέπει να χαλάνε οι σχέσεις των ανθρώπων και σημείωσε πως «νιώθει και τον Μάριο Καπότση “παιδί του”». «Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να χαλάνε οι σχέσεις των ανθρώπων. Αν δεν τα βρουν, ας τραβήξει ο καθένας το δρόμο του και να είναι καλά και οι δύο. Ως πεθερός είμαι καλός. Αγκαλιάζω τον γαμπρό, αγαπώ την κόρη μου και τους νιώθω και τους δύο παιδιά μου», είπε κλείνοντας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ράλι τιμών στα καύσιμα: Στα 2 ευρώ η αμόλυβδη μέχρι τα τέλη της εβδομάδας αν συνεχιστεί η κούρσα ανόδου του Brent

    Με τα 2 ευρώ το λίτρο φλερτάρει η τιμή της αμόλυβδης τις επόμενες...

    Συγχαρητήρια Πούτιν στον Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: Η Ρωσία ήταν και θα είναι αξιόπιστος εταίρος του Ιράν

    Δήλωση με την οποία εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στον...

    Αλισσός – “Πείρος”: Πλήθος κόσμου, παραδοσιακοί χοροί και βραβεύσεις στην 9η γιορτή Πορτοκαλιού – ΦΩΤΟ

    Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 9η γιορτή πορτοκαλιού του Πολιτιστικού...

    Καταδικάστηκε 68χρονος για ασελγείς πράξεις σε βάρος του 8χρονου ανιψιού του

    Σε συνολική κάθειρξη 8 ετών και 3 μηνών καταδικάστηκε...