Λήγει αύριο τα μεσάνυχτα η προθεσμία για την ψηφιακή απογραφή του χρόνου εργασίας στο ΠΣ «ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ»

    Ημερομηνία:

    Επισημαίνεται ότι αύριο Τρίτη 20 Δεκεμβρίου και ώρα 12.00 τα μεσάνυχτα λήγει η νέα προθεσμία  για την ολοκλήρωση της ψηφιακής  απογραφικής διαδικασίας του ωραρίου απασχόλησης, στο Πληροφοριακό Σύστημα ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ, από όλες τις επιχειρήσεις – εργοδότες του ιδιωτικού τομέα  για το σύνολο των εργαζομένων τους με σύμβαση μισθωτής εξαρτημένης εργασίας. Υπογραμμίζεται ότι δεν θα δοθεί άλλη παράταση.

    Στο πλαίσιο αυτό, καλούνται οι εναπομείνασες εταιρείες που δεν έχουν απογραφεί και οι λογιστές τους να προχωρήσουν στις αναγκαίες ενέργειες προκειμένου να ολοκληρωθεί εμπρόθεσμα η ψηφιακή απογραφή του χρόνου εργασίας.

    Τονίζεται ότι η συντριπτική πλειονότητα των επιχειρήσεων και των εργαζομένων έχει ήδη απογραφεί.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Καραγκούνης – Μάντζιος σε εκδήλωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου: Αντιπαράθεση πολιτικών για  την δημοκρατία της ανάπτυξης

    Η δημοκρατία της ανάπτυξης μέσα από την πολιτικο-ιδεολογική προσέγγιση...

    Πάτρα: Συναντήθηκε με νέους ο Ανδρουλάκης

    Συνάντηση με νέες και νέους είχε το απόγευμα στην...

    Εσπερινός για τους Αγίους των Πατρών και βράβευση των αριστούχων παιδιών – φωτό

    Με μεγαλοπρέπεια και θρησκευτική κατάνυξη τελέστηκε το Σάββατο ο...