ΛΙΜΑΝΙ ΠΑΤΡΑΣ: Είχε κρύψει 4 ανθρώπους κάτω από βαλίτσες

    Ημερομηνία:

    Στη σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών καθώς και του 42χρονου  διακινητή τους, επίσης αλλοδαπού προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες Τετάρτη 25/05/2023 στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πάτρας.

    Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, στην πύλη εισόδου οχημάτων νοτίου λιμένα Πατρών, πριν τον απόπλου  πλοίου με προορισμό την Ιταλία, κατελήφθη ο 42χρονος, ως οδηγός του ΕΙΧ οχήματος, να μεταφέρει επιμελώς κρυμμένους εντός του πορτμπαγκάζ  κάτω από βαλίτσες, τέσσερις αλλοδαπούς ηλικίας 32, 31, 28 και 34, χωρίς αυτοί να διαθέτουν τα νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό τη παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

    Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω ταξιδιωτικά έγραφα καθώς και το Ε.Ι.Χ. όχημα, το χρηματικό ποσό 1.900 ευρώ, το χρηματικό ποσό των έξι χιλιάδων 6.000 τουρκικών λιρών, μία μικρή πλάκα χρυσού ως τιμαλφή συνολικού βάρους δέκα γραμμαρίων, ένας  φορητός υπολογιστής και δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Διαγνώστηκαν τα πρώτα περιστατικά λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου για φέτος στη χώρα – Τρόποι μετάδοσης και πρόληψης

    Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ενημερώνει ότι διαγνώσθηκαν...

    Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Να ξεπλυθεί ζητάει όποιος είναι λερωμένος, εγώ

    «Μετά την ύβρη, έρχεται η Νέμεσις», έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας σε...

    Επίσκεψη Χρυσοχοΐδη αύριο στη Δυτική Αχαΐα

    Τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας θα επισκεφθεί την Πέμπτη 10...

    Βασίλης Αϊβαλής: Συλλυπητήρια για το θάνατο του Δημοσθένη Τζανάκου

    Συλλυπητήριο μήνυμα Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πάτρα, Σπουδαία και...