Λίμνη Κερκίνη: Ασυνείδητοι σκότωσαν τρία ελάφια – Σκληρές εικόνες

    Ημερομηνία:

    Οργή έχει σκορπίσει η είδηση πως ασυνείδητοι πυροβόλησαν και σκότωσαν τρία ελάφια στην περιοχή της λίμνης Κερκίνης.

    Το νεκρό ελάφι εντόπισε σε μικρή απόσταση κάτω από το Ακριτοχώρι ο φύλακας του Εθνικού Πάρκου, Αντώνης Ηλιάδης, κατά τη διάρκεια της καθημερινής περιπολίας του.

    «Το ελάφι ήταν ενήλικο και πυροβολημένο με επτά σκάγια στο σώμα του. Ειδοποίησα το Δασαρχείο Σιδηροκάστρου και το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και στην αυτοψία που έκαναν φάνηκε ότι στο ίδιο σημείο υπήρχαν και δύο νεκρά, μικρότερης ηλικίας, ελάφια που αυτοί που τα πυροβόλησαν τα πήραν μαζί τους» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο φύλακας του Εθνικού Πάρκου, Αντώνης Ηλιάδης.

    Ελάφι

    Σύμφωνα με πληροφορίεςτο ελάφι ήταν εκτροφής αλλά ο ιδιοκτήτης της φάρμας πριν από λίγους μήνες έφυγε από τη ζωή. Μετά το θάνατο του, κάποιοι παραβίασαν την περίφραξη της φάρμας και ελάφια βγήκαν από αυτήν και βρίσκονται στην περιοχή της Κερκίνης. Τρία από αυτά τα πυροβόλησαν ασυνείδητοι και έρευνες για τον εντοπισμό τους γίνονται από την Αστυνομία.

    Ελάφι

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Αγρια επίθεση σε καρναβαλιστές… επειδή ένας φορούσε διακριτική ποδοσφαιρικής ομάδας

    Ένταση επικράτησε τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας (23.02.26) στην...

    ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΟΡΝΕΙΑ: 300 ευρώ η ώρα στην Πάτρα… με ερωτικό βοήθημα!

      Είναι γνωστό ότι το ζωντανό διαδικτυακό στριπτίζ, το κοινώς...

    Η «γκρίζα αγορά» φαρμάκων κατά της παχυσαρκίας

    «Φάε ό,τι γουστάρεις και χάσε κιλά και λίπος». Με αυτή...

    Ρευματοκλοπές: «Καπέλο» 60 ευρώ τον χρόνο σε κάθε νοικοκυριό – «Σαφάρι» 50.000 ελέγχων

    Στα 60 ευρώ εκτιμάται ότι ανέρχεται η ετήσια επιβάρυνση στους...