Λιόλιος: «Πρόταση μου, ομοσπονδιακός ο Ιτούδης»

    Ημερομηνία:

    Ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, στη συνέντευξη Τύπου γνωστοποίησε ότι έχει ήδη επικοινωνήσει με τον Δημήτρη Ιτούδη, ενώ δεν είναι ξεκάθαρο ποιος θα είναι ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας στα «παράθυρα».
    Αναλυτικά τα όσα είπε:

    «Η πρότασή μου και η θέλησή μου για τον ομοσπονδιακό τεχνικό θα είναι ο κ. Δημήτρης Ιτούδης να αναλάβει την τεχνική ηγεσία για το EuroBasket 2022.

    Έχει ήδη υπάρξει μια επαφή.

    Ελπίζω να κατανοήσουν όλες οι πλευρές, κι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, πόσο σημαντικό είναι να αναλάβει ο κ. Δημήτρης Ιτούδης.

    Η ΕΟΚ είναι υπέρ της ένωσης στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, να σταματήσει αυτός ο διχασμός. Αυτή την στιγμή οι προπονητές της EuroLeague δεν μπορούν να είναι στα “παράθυρα”.

    Μέχρι να κλείσει το θέμα του κ. Ιτούδη, εφόσον συνεχίσουμε, κι επειδή η Εθνική είναι μια ολότητα, που δεν χωρίζεται σε διοργανώσεις, το ποιος θα αναλάβει προπονητής στα “παράθυρα” θα είναι μια συζήτηση μεταξύ του Δ.Σ. της ΕΟΚ και του ομοσπονδιακού τεχνικού στο EuroBasket.

    Έτσι, θα παρθεί η απόφαση».

    Σε σχετική ερώτηση για το αν υπάρχει εναλλακτικό πλάνο ήταν ξεκάθαρος:

    «Υπάρχει και plan b και plan c, όμως εμείς επικεντρωνόμαστε στην επίτευξη του πρώτου πλάνου».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έτσι θα μοιάζουν οι άνθρωποι σε 800 χρόνια

    Η τεχνολογία έχει αλλάξει δραστικά την καθημερινότητά μας, αλλά πόσο μπορεί...

    Γιατί οι μαζοχιστές αναζητούν αποκρουστικές εμπειρίες;

    Πως γίνεται ένα άτομο να αντλεί απόλαυση ενώ κάποιος...

    Οι 8 τοξικές συνήθειες των γονέων που μεγαλώνουν δυστυχισμένα παιδιά

    Κανένας γονέας δεν έχει πρόθεση να μεγαλώσει παιδιά που θα είναι δυστυχισμένα και δεν...

    Πάτρα: Εκατοντάδες στην κηδεία του Γιάννη Πανίτσα! Το συγκινητικό βίντεο

    Το τελευταίο αντίο στον τραγουδιστή Γιάννη Πανίτσα σήμερα το...